×ĸוג×Ē ×’×‘×™× ×” ופירו×Ē ×™×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

P1260620

מ×Ēכון להכנ×Ē ×ĸוג×Ē ×’×‘×™× ×” ופירו×Ē ×™×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

שי×Ēות ב facebook
שי×Ēות ב twitter
שי×Ēות ב pinterest
שי×Ēות ב email

 

אני א×Ēחיל א×Ē ×”×¤×•×Ą×˜ בוידוי, אני לא מאוהבי ה×ĸוגו×Ē ×’×‘×™× ×”.
מ×ĸולם לא אהב×Ēי,זה פשוט לא ממ׊ ט×ĸים לי. אני  שייכ×Ē ×œ××•×”×‘×™ השוקולד…
אבל אם כבר ×ĸוג×Ē ×’×‘×™× ×”, אז רק לא אפויה. כזו ×ĸם פירורים פריכים למ×ĸלה או רוטב פירו×Ē ×™×ĸר חמ×Ļמ×Ĩ ׊מ׊×Ēלב יופי ×ĸם הגבינה.

הבא×Ēי לכם מ×Ēכון קל וט×ĸים ×‘×˜×™×¨×•×Ŗ ( לפחו×Ē ×–×” מה שטו×ĸנים אוהבי הגבינה א×Ļלי בבי×Ē ) שיככב א×Ļלכם בבי×Ē ×‘×›×œ חג שבו×ĸו×Ē ×•×œ× רק.
×Ēהנו.

 

מרכיבים להכנ×Ē ×ĸוג×Ē ×’×‘×™× ×” ופירו×Ē ×™×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

  • ל×Ēח×Ēי×Ē:
  • 250 גרם ×ĸוגיו×Ē ×¤×Ēי בר
  • 100 גרם חמאה מומס×Ē
  • לשכב×Ē ×”×’×‘×™× ×”:
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 500 מ"ל ׊מנ×Ē ×ž×Ēוקה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • לשכב×Ē ×”×¤×™×¨×•×Ē:
  • 1 סלסל×Ē ×Ēו×Ēים/ חבילה של פירו×Ē ×™×ĸר קפואים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 ×›×Ŗ מי×Ĩ לימון סחוט טרי
  • 1 ×›×Ŗ קורנפלור
  • חביל×Ē ×¤×™×¨×•×Ē ×™×ĸר נוספ×Ē ×œ×§×™×Š×•×˜ מ×ĸל ה×ĸוגה
â„šī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē ×Š×œ המ×Ļרכים? קראו א×Ē ×ž×“×¨×™×š המר×Ē ×ž×™×“×•×Ē ×•×ž×Š×§×•×œ×•×Ē ×‘×‘×™×Š×•×œ ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×ĸוג×Ē ×’×‘×™× ×” ופירו×Ē ×™×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

  1. במ×ĸבד מזון מרסקים א×Ē ×”×¤×Ēי בר לפירורים. מוסיפים א×Ē ×”×—×ž××” המומס×Ē ×•×ž×ĸרבבים ×ĸד לקבל×Ē ×ž×¨×§× של "חול רטוב" .
  2. מ×ĸבירים א×Ē ×”×¤×Ēיבר הטחון ל×Ēבני×Ē ×ĸגולה בקוטר 24 ץ"מ מרופד×Ē ×‘× ×™×™×¨ אפייה או ל 9 רינגים אישיים ומשטחים ×ĸם הידיים/ כפי×Ē ×œ×Š×›×‘×” אחידה. מ×ĸבירים למקפיא.
  3. מק×Ļיפים במיקסר א×Ē ×”×Š×ž× ×Ē ×”×ž×Ēוקה יחד ×ĸם הסוכר לק×Ļפ×Ē ×™×Ļיבה. מוסיפים פנימה א×Ē ×”×’×‘×™× ×” ומ×ĸרבבים ×ĸוד מ×ĸט. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומ×ĸרבבים.
  4. מ×ĸבירים א×Ē ×Ē×ĸרוב×Ē ×”×’×‘×™× ×” ל×Ēבני×Ē ××• לרינגים. בכדי לקבל ×Ēו×Ļאה מק×Ļו×ĸי×Ē ×•× ×§×™×™×” יו×Ēר יש לרפד א×Ē ×”×¨×™× ×’×™×/ ה×Ēבני×Ē ×‘×Š×§×Ŗ. שומרים בקירור ×ĸד שהרוטב מוכן.
  5. בינ×Ēיים מכינים א×Ē ×”×¨×•×˜×‘ ×Ēו×Ēים: טוחנים א×Ē ×”×Ēו×Ēים במ×ĸבד מזון לרוטב נוזלי ומ×ĸבירים לסיר קטן.
  6. מבשלים ×ĸד שהסוכר נמס והרוטב מ×Ēחיל להסמיך מ×ĸט.
  7. מ×ĸרבבים בק×ĸרה קטנה א×Ē ×”×§×•×¨× ×¤×œ×•×¨ ×ĸם ×›×Ŗ או ׊×Ēיים של מים ל×Ē×ĸרוב×Ē ×—×œ×§×”.
  8. מוסיפים לסיר א×Ē ×Ē×ĸרוב×Ē ×”×§×•×¨× ×¤×œ×•×¨ ומ×ĸרבבים היטב. מביאים לר×Ēיחה ומכבים א×Ē ×”××Š. מניחים לקירור.
  9. שופכים א×Ē ×”×¨×•×˜×‘ ×ĸל ה×ĸוגה בשכבה אחידה ומ×ĸל מפזרים א×Ē ×”×¤×™×¨×•×Ē ×™×ĸר שנו×Ēרו ב×Ļורה יפה.
  10. שומרים בקירור לפחו×Ē 4 ׊×ĸו×Ē ×œ×¤× ×™ ההגשה !

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē ×Š×œ ×ĸוג×Ē ×’×‘×™× ×” ופירו×Ē ×™×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

×ĸוד מ×Ēכונים כמו ×ĸוג×Ē ×’×‘×™× ×” ופירו×Ē ×™×ĸר חמ×Ļמ×Ļים