עוגת גבינה פירורים

מתכון להכנת עוגת גבינה פירורים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגת גבינה פירורים, קלאסית ותמיד תמיד טעימה.
מתכון קל ופשוט עם תחתית פריכה אפויה שלגמרי שווה את ההשקעה.
תהנו.

מרכיבים להכנת עוגת גבינה פירורים

  • לתחתית ולפירורים:
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 ביצה גודל L
  • לשכבת הגבינה:
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגת גבינה פירורים

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את כל חומרי הבצק לבצק אחיד.
  2. מרפדים תבנית עגולה בקוטר 24 בנייר אפייה.
  3. מעבירים 2/3 מכמות הבצק לתבנית ומשטחים בעזרת הידיים לשכבה אחידה. אופים ב180 מעלות כ25-30 דקות ,עד שהבצק מזהיב מאוד.
  4. מצננים לחלוטין.
  5. את שליש הבצק שנותר משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לשכבה דקה ואופים עד להזהבה יפה. בעזרת מזלג שהבצק עוד חם מפוררים בקלות את הבצק לפירורים זהובים.
  6. מצננים לגמרי ושומרים בקופסה אטומה עד להגשה, בכדי שהפירורים לא יקבלו לחות ויתרככו.
  7. בינתיים מכינים את שכבת הגבינה:
  8. מקציפים יחד גבינה לבנה וסוכר עד שכל הסוכר נמס.
  9. מוסיפים פנימה את השמנת המתוקה ומקציפים עוד קצת. מוסיפים פנימה את האינסטנט וממשיכים להקציף לקבלת קרם יציב.
  10. מעבירים את הקרם לתבנית ומיישרים. מעבירים למקרר ללילה.
  11. כשרוצים לאכול מהעוגה מפזרים מעל את הפירורים ששמרנו בצד.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגת גבינה פירורים

עוד מתכונים כמו עוגת גבינה פירורים