עוגת טירמיסו קרמית משגעת שהכי כיף לאכול עם כפית ישר מהתבנית.|
עוגה קלאסית ,לא מאוד מתוקה ומושלמת לשבועות.
מתכון להכנת עוגת טירמיסו מושלמת ללא ביצים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת עוגת טירמיסו מושלמת ללא ביצים
- חבילה אחת של עוגיות בישקוטים
- 2 שוטים של אספרסו ארוך+ חצי כוס מים
- 1 כף ליקר קפה
- 500 גרם גבינת מסקרפונה
- 750 מ"ל שמנת שמתוקה
- חצי כוס סוכר
- לציפוי:
- 50 גרם אבקת קקאו
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת עוגת טירמיסו מושלמת ללא ביצים
- מקציפים מסקרפונה עם סוכר עד שהגבינה מתרככת מעט והסוכר נטמע בתוכה( ממש כמה שניות) ומוסיפים פנימה שני מיכלים של שמנת מתוקה ומקציפים לקבלת קרם יציב.
- לוקחים בישקוטי וטובלים בתערובת של קפה וליקר קפה שהכנו (ממש לכמה שניות כי זה מתרכך מאוד מהר) ומסדרים בתבנית מלבנית בינונית אחד ליד השני, עד שכל התבנית מרופדת בבישקוטים.
- מניחים מעל שכבת הבישקוטים קצת פחות ממחצית הקרם שהכנו ומשטחים יפה עם פלטה.
- מניחים מעל שכבת הקרם שוב בישקוטים טבולים בקפה בשכבה אחידה.
- מורחים מעל הבישקוטים שכבה דקה של הקרם ומעבירים את שארית הקרם לשקית זילוף עם צנטר עגול גדול.
- יוצרים תלוליות קרם לכל אורך העוגה ומפדרים באבקת קקאו מעל.
- מקררים לפחות שעתיים להתייצבות.
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של עוגת טירמיסו מושלמת ללא ביצים
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.