בראוניז רכים, שוקולדיים בטירוף שמכינים בקערה אחת
ללא מיקסר וללא הקצפות והם אפילו פרווה.
הם כל כך טעימים ומוצלחים שאני מבטיחה לכם שתכינו אותם גם הרבה אחרי פסח.
רבע שעה עבודה ויש לכם אחלה פינוק כשר.
תהנו.
מתכון להכנת פאדג’ בראוניז ללא גלוטן
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת פאדג’ בראוניז ללא גלוטן
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי.
- 3/4 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים גודל L
- 40 גרם קורנפלור (4 כפות)
- 2 כפות קקאו
- 3/4 כוס שקדים טחונים
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת פאדג’ בראוניז ללא גלוטן
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהוא נמס לגמרי.
- מוסיפים פנימה את השמן ומערבבים היטב.
- מוסיפים פנימה את הסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת בכל פעם עד שנבלעות בתערובת.
- מוסיפים את הקקאו, קורנפלור והשקדים הטחונים ומערבבים.
- מעבירים לתבנית מלבנית בגודל 38/20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
- אופים ב180 מעלות 18 דקות בדיוק, בכדי שהבראוניז לא יתייבשו.
- מעבירים למקרר לשעתיים קירור לפחות לפני החיתוך.
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של פאדג’ בראוניז ללא גלוטן
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.