פוקא×Ļ’×” – הדבר האמי×Ēי !

פוקא×Ļ'ה

מ×Ēכון להכנ×Ē ×¤×•×§××Ļ’×” – הדבר האמי×Ēי !

שי×Ēות ב facebook
שי×Ēות ב twitter
שי×Ēות ב pinterest
שי×Ēות ב email

מ×Ēכון פשוט לפוקא×Ļ’×” איטלקי×Ē ×ĸם ×ĸגבניו×Ē ×˜×¨×™×•×Ē, רוטב פסטו והמון שמן זי×Ē ××™×›×•×Ēי.
מה ×Š×›×™×Ŗ בפוקא×Ļ’×” הוא ׊אפ׊ר לשחק אי×Ēה הרבה.
א×Ē ×”×¤×•×§××Ļ’×” אפ׊ר ל×Ēבל ×ĸם ×ĸשבי ×Ēיבול טריים כמו ז×ĸ×Ēר,אורגנו טרי, רוזמרין או כל ×ĸשב ×Ēיבול אחר לפי ט×ĸמכם האישי. אפ׊ר ×œ×”×•×Ą×™×Ŗ גבינו×Ē ×ž×’×•×¨×“×•×Ē ×ž×ĸל, כמו פרמזן, בולגרי×Ē, פטה או גבינ×Ē ×ĸיזים וכמובן לשחק ×ĸם הירקו×Ē ×Š×ž× ×™×—×™× מ×ĸל.

שילובים ממול×Ļים :
ח×Ļילים קלויים/ מטוגנים ×ĸם גבינה בולגרי×Ē ×•×–×ĸ×Ēר
פלפלים קלויים ×ĸם גבינ×Ē ×ĸיזים/ גבינ×Ē ×¤×˜×”
פטריו×Ē ×˜×¨×™×•×Ē ×¤×¨×•×Ą×•×Ē ×ž×Ēובלו×Ē ×‘×”×ž×•×Ÿ שמן זי×Ē ×•×ž×ĸט מלח
זוקיני ח×Ēוך לפרוסו×Ē/ ר×Ļו×ĸו×Ē
ב×Ļל מטוגן ×ĸם גבינ×Ē ×ĸיזים
×ĸגבניו×Ē ×¤×¨×•×Ą×•×Ē
×ĸגבניו×Ē ×Š×¨×™ ח×Ļויו×Ē

והכי חשוב המון ממרח פסטו מ×ĸל הפוקא×Ļ’×” כשהיא יו×Ļא×Ē ×—×ž×” מה×Ēנור.
א×Ē ×”×¤×Ą×˜×• ני×Ēן להכין לבד ממגוון ×ĸשבי ×Ēיבול שיש לכם בבי×Ē ××• פשוט לקנו×Ē ×‘×Ą×•×¤×¨.

מרכיבים להכנ×Ē ×¤×•×§××Ļ’×” – הדבר האמי×Ēי !

  • 1 ×§"ג קמח
  • 50 גרם שמרי×Ē ××• 2 כפו×Ē ×Š×ž×¨×™× יבשים
  • 1/2 כוס שמן זי×Ē ×ž×Š×•×‘×—
  • 1 ×›×Ŗ סוכר
  • 1 ×›×Ŗ מלח
  • 2-3 כוסו×Ē ×ž×™× קרים מאוד
  • 2 ×ĸגבניו×Ē ×‘×Š×œ×•×Ē ×¤×¨×•×Ą×•×Ē ×œ×¤×¨×•×Ą×•×Ē ×‘×ĸובי בינוני/ פטריו×Ē ×˜×¨×™×•×Ē ×¤×¨×•×Ą×•×Ē
  • מלח גס
  • ממרח פסטו
  • שמו זי×Ē ×œ×ž×¨×™×—×Ē ×”×¤×•×§××Ļ'ה
â„šī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē ×Š×œ המ×Ļרכים? קראו א×Ē ×ž×“×¨×™×š המר×Ē ×ž×™×“×•×Ē ×•×ž×Š×§×•×œ×•×Ē ×‘×‘×™×Š×•×œ ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×¤×•×§××Ļ’×” – הדבר האמי×Ēי !

  1. במיקסר מ×ĸרבבים א×Ē ×”×§×ž×— יחד ×ĸם השמרים. מוסיפים א×Ē ×”×Ą×•×›×¨ והמלח ומ×ĸרבבים.
  2. מוסיפים א×Ē ×Š×ž×Ÿ הזי×Ē ×Ēוך כדי לישה וכך גם א×Ē ×”×ž×™× בהדרגה. לשים א×Ē ×”×‘×Ļ×§ ×ĸד שהוא רך, חלק ומ×ĸט דביק, לפחו×Ē 15 דקו×Ē !
  3. מכסים א×Ē ×§×ĸר×Ē ×”×ž×™×§×Ą×¨ בניילון × ×Ļמד ומניחים ל×Ēפיחה ×ĸד להכפל×Ē ×”× ×¤×— ( כש×ĸה וח×Ļי או ללילה במקרר )
  4. מחלקים א×Ē ×”×‘×Ļ×§ לשישה חלקים ומכל חלק מ×ĸ×Ļבים ב×ĸזר×Ē ×”×™×“×™×™× ל×Ļור×Ē ××œ×™×¤×Ą×” (פוקא×Ļ'ה מאורכ×Ē ××• ×ĸגולה ) לפי ה×ĸדפ×Ēכם.
  5. פורסים ×ĸגבניו×Ē ×˜×¨×™×•×Ē ×œ×¤×¨×•×Ą×•×Ē ×“×§×•×Ē ×•×ž× ×™×—×™× ×ĸל הב×Ļ×§ ×Ēוך כדי לחי×Ļה קלה. מורחים א×Ē ×”×¤×•×§××Ļ'ה בשמן זי×Ē ××™×›×•×Ēי ומפזרים מ×ĸל מלח גס.
  6. מניחים ל×Ēפיחה של כח×Ļי ׊×ĸה או ×ĸד שהפוקא×Ļ'ו×Ē ×Ēפחו×Ē ×•××•×¤×™× בחום של 190 מ×ĸלו×Ē ×ĸד שהפוקא×Ļ'ה שחומה ומריחים או×Ēה בכל הבי×Ē.
  7. מו×Ļיאים א×Ē ×”×Ēבני×Ē ×ž×”×Ēנור ומורחים בנדיבו×Ē ××Ē ×”×¤×•×§××Ļ'ו×Ē ×‘×¨×•×˜×‘ פסטו. ב×Ēיאבון.

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē ×Š×œ פוקא×Ļ’×” – הדבר האמי×Ēי !

×ĸוד מ×Ēכונים כמו פוקא×Ļ’×” – הדבר האמי×Ēי !