פחזניו×Ē ×‘×ž×™×œ×•×™ קרם וניל

פחזניו×Ē ×‘×ž×™×œ×•×™ קרם וניל
פחזניו×Ē ×‘×ž×™×œ×•×™ קרם וניל

מ×Ēכון להכנ×Ē ×¤×—×–× ×™×•×Ē ×‘×ž×™×œ×•×™ קרם וניל

שי×Ēות ב facebook
שי×Ēות ב twitter
שי×Ēות ב pinterest
שי×Ēות ב email

פחזניו×Ē ×‘×ĸיניי הן קינוח מושלם,
הן רכו×Ē, מלאו×Ē ×‘×§×¨× מ×Ēוק וקליל ומ×Ļופו×Ē ×‘×Š×›×‘×” של שוקולד חלב ×ĸשיר ואגוזי ברס פריכים…
מי יכול לסרב להן?
הפחזניו×Ē ×ž××•×“ קלו×Ē ×œ×”×›× ×”, ולא דורשו×Ē ×™×•×Ēר מידי מאמ×Ĩ או חומרים מיוחדים, אך בכל זא×Ē ×ž×Š××™×¨×•×Ē ×¨×•×Š× ×ĸל האורחים.
אם אין לכם מיקסר, אין שום מני×ĸה להכין א×Ē ×”×¤×—×–× ×™×•×Ē ×‘×Ļורה ידני×Ē, ב×ĸזר×Ē ×›×Ŗ ×ĸ×Ĩ פשוטה בלבד.
{ זה אמנם ×§×Ļ×Ē ×™×•×Ēר ×ĸבודה, אבל ×ĸל הדרך ×Ēשרפו ×§×Ļ×Ē ×§×œ×•×¨×™×•×Ē đŸ™‚ }
×Ēהנו.

מרכיבים להכנ×Ē ×¤×—×–× ×™×•×Ē ×‘×ž×™×œ×•×™ קרם וניל

  • לב×Ļ×§:
  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • 4 בי×Ļים
  • 1 ×›×Ŗ סוכר
  • 1 כוס קמח
  • למלי×Ē ×”×•× ×™×œ:
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 500 ׊מנ×Ē ×ž×Ēוקה
  • ל×Ļיפוי:
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 1 ×›×Ŗ שמן
  • ח×Ļי כוס אגוזי ברס
â„šī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē ×Š×œ המ×Ļרכים? קראו א×Ē ×ž×“×¨×™×š המר×Ē ×ž×™×“×•×Ē ×•×ž×Š×§×•×œ×•×Ē ×‘×‘×™×Š×•×œ ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×¤×—×–× ×™×•×Ē ×‘×ž×™×œ×•×™ קרם וניל

  1. בסיר בינוני מביאים לר×Ēיחה א×Ē ×”×ž×™× ×ĸם החמאה, הסוכר והמלח. מוסיפים א×Ē ×”×§×ž×— ומ×ĸרבבים היטב ב×ĸזר×Ē ×›×Ŗ ×ĸ×Ĩ ×ĸד שמקבלים ב×Ļ×§ אחיד וחלק.
  2. מ×ĸבירים א×Ē ×”×‘×Ļ×§ למיקסר ×ĸם וו גיטרה ומפ×ĸילים א×Ē ×”×ž×™×§×Ą×¨ למשך של 2 דקו×Ē ×ĸם הב×Ļ×§, ×ĸד שהב×Ļ×§ מ×Ēקרר מ×ĸט.
  3. לאחר שהב×Ļ×§ ה×Ēקרר מוסיפים בי×Ļה אח×Ē ×•× ×•×Ēנים למיקסר ל×ĸשו×Ē ××Ē ×”×ĸבודה ×ĸד שהבי×Ļה נבל×ĸ×Ē ×”×™×˜×‘ ב×Ē×ĸרוב×Ē ×•×”×Ē×ĸרוב×Ē ××—×™×“×”. ממשיכים כך לבי×Ļה השנייה, השלישי×Ē ×•×”×¨×‘×™×ĸי×Ē. בכל פ×ĸם מוסיפים בי×Ļה אח×Ē ×‘×œ×‘×“.
  4. מ×ĸבירים א×Ē ×”×‘×Ļ×§ לשקי×Ē ×–×™×œ×•×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר חלק רחב.
  5. מרפדים ×Ēבני×Ē ×‘× ×™×™×¨ אפייה ומזלפים מהב×Ļ×§ ×ĸיגולים בגודל הר×Ļוי לכם ×ĸם מרווחים ביניהם.
  6. אופים בחום של 160 מ×ĸלו×Ē ×›-20 דקו×Ē. פו×Ēחים א×Ē ×“×œ×Ē ×”×Ēנור וממשיכים לאפו×Ē ×ĸוד 5 דקו×Ē × ×•×Ą×¤×•×Ē ×ĸם דל×Ē ×¤×Ēוחה. מו×Ļיאים א×Ē ×”×Ēבני×Ē ×ž×”×Ēנור ונו×Ēנים לפחזניו×Ē ×œ×”×Ļטנן.
  7. בינ×Ēיים מכינים המלי×Ē ×œ×‘×—×™×¨×Ēכם: לקרם וניל: מק×Ļיפים במיקסר א×Ē ×”×Š×ž× ×Ē ×”×ž×Ēוקה יחד ×ĸם האינטסנט פודינג וניל, החלב והסוכר ×ĸד לק×Ļפ×Ē ×™×Ļיבה. לקרם חלבה: מק×Ļיפים במיקסר ׊מנ×Ē ×ž×Ēוקה אח×Ē ×™×—×“ ×ĸם 2 כפו×Ē ×Ą×•×›×¨ ו2 כפו×Ē ×ž×ž×¨×— חלבה ×ĸד ׊מ×Ēקבל×Ē ×§×Ļפ×Ē ×™×Ļיבה. לקרם קפה: מק×Ļיפים במיקסר א×Ē ×Š×ž× ×Ē ×ž×Ēוקה יחד ×ĸם 3 כפו×Ē ×Ą×•×›×¨ וכת אבק×Ē × ×Ą קפה מומס×Ē ×‘×›×Ŗ מים רו×Ēחים ×ĸד לק×Ļפ×Ē ×™×Ļיבה. מ×ĸבירים לשקי×Ē ×–×™×œ×•×Ŗ.
  8. מכינים א×Ē ×”×Ļיפוי: בק×ĸרה קטנה ממיסים א×Ē ×”×Š×•×§×•×œ×“ בפולסים במיקרוגל, ×ĸד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים פנימה ×›×Ŗ שמן ומ×ĸרבבים היטב.
  9. מ×ĸבירים א×Ē ×”×§×¨× לשקי×Ē ×–×™×œ×•×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר חלק . לוקחים א×Ē ×”×¤×—×–× ×™×Ē ×•×ž×œ×ž×˜×” מזלפים פנימה א×Ē ×”×§×¨×.
  10. טובלים א×Ē ×”×¤×—×–× ×™×•×Ē ×‘×§×ĸרי×Ē ×ĸם השוקולד ומפזרים מ×ĸל כל אח×Ē ×ž×ĸט ברס. ב×Ēאבון!

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē ×Š×œ פחזניו×Ē ×‘×ž×™×œ×•×™ קרם וניל

×ĸוד מ×Ēכונים כמו פחזניו×Ē ×‘×ž×™×œ×•×™ קרם וניל