פחזניו×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

מ×Ēכון להכנ×Ē ×¤×—×–× ×™×•×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

שי×Ēות ב facebook
שי×Ēות ב twitter
שי×Ēות ב pinterest
שי×Ēות ב email

אם א×Ēם מאוהבי הפחזניו×Ē ××Ēם הולכים ל×ĸות ×ĸל המ×Ēכון הזה.
פחזניו×Ē ×¨×›×•×Ē ×ž×•×Š×œ×ž×•×Ē ×ž×œ××•×Ē ×‘×§×¨× וניל ומ×Ļופו×Ē ×‘×Ļיפוי סבלה שקדים פריך ומשג×ĸ.
המ×Ēכון מ×Ļריך ×§×Ļ×Ē ×”×Š×§×ĸה אבל ×ĸושה הרבה רושם ומבטיחה לכם שהוא שווה א×Ē ×”×ĸבודה.

×Ēהנו.

 

 

 

מרכיבים להכנ×Ē ×¤×—×–× ×™×•×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

  • לב×Ļ×§ רבוך:
  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה ח×Ēוכה לקוביו×Ē
  • 1 ×›×Ŗ סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח
  • 4 בי×Ļים גודל L
  • לסבלה פריך:
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם קמח
  • 2 כפו×Ē ×ž×œ××•×Ē ××‘×§×Ē ×Š×§×“×™×
  • למילוי וניל:
  • 2 מיכלים ׊מנ×Ē ×ž×Ēוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 4 כפו×Ē ×ž×œ××•×Ē ×Ą×•×›×¨
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • מ×ĸט אבק×Ē ×Ą×•×›×¨ לפיזור
â„šī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē ×Š×œ המ×Ļרכים? קראו א×Ē ×ž×“×¨×™×š המר×Ē ×ž×™×“×•×Ē ×•×ž×Š×§×•×œ×•×Ē ×‘×‘×™×Š×•×œ ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×¤×—×–× ×™×•×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

  1. מכינים א×Ē ×”×Ą×‘×œ×”:
  2. מ×ĸרבבים במיקסר או במ×ĸבד מזון א×Ē ×›×œ המרכיבים ×ĸד לקבל×Ē ×›×“×•×¨ ב×Ļ×§. ×ĸוטפים בניילון × ×Ļמד ומכניסים למקפיא.
  3. בינ×Ēיים מכינים א×Ē ×”×‘×Ļ×§ הרבוך:
  4. בסיר בינוני מביאים לר×Ēיחה א×Ē ×”×ž×™× ×ĸם החמאה, הסוכר והמלח. מוסיפים א×Ē ×”×§×ž×— ומ×ĸרבבים היטב ב×ĸזר×Ē ×›×Ŗ ×ĸ×Ĩ ×ĸד שמקבלים ב×Ļ×§ אחיד וחלק.
  5. מ×ĸבירים א×Ē ×”×‘×Ļ×§ למיקסר ×ĸם וו גיטרה ומפ×ĸילים א×Ē ×”×ž×™×§×Ą×¨ למשך של 2 דקו×Ē ×ĸם הב×Ļ×§, ×ĸד שהב×Ļ×§ מ×Ēקרר מ×ĸט.
  6. לאחר שהב×Ļ×§ ה×Ēקרר מוסיפים בי×Ļה אח×Ē ×•× ×•×Ēנים למיקסר ל×ĸשו×Ē ××Ē ×”×ĸבודה ×ĸד שהבי×Ļה נבל×ĸ×Ē ×”×™×˜×‘ ב×Ē×ĸרוב×Ē ×•×”×Ē×ĸרוב×Ē ××—×™×“×”. ממשיכים כך לבי×Ļה השנייה, השלישי×Ē ×•×”×¨×‘×™×ĸי×Ē. בכל פ×ĸם מוסיפים בי×Ļה אח×Ē ×‘×œ×‘×“.
  7. מ×ĸבירים א×Ē ×”×‘×Ļ×§ לשקי×Ē ×–×™×œ×•×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר חלק רחב.
  8. מרפדים ×Ēבני×Ē ×‘× ×™×™×¨ אפייה ומזלפים מהב×Ļ×§ ×ĸיגולים בגודל הר×Ļוי לכם ×ĸם מרווחים ביניהם.
  9. מו×Ļיאים א×Ē ×”×Ą×‘×œ×” מהמקפיא ומרדדים ×ĸל נייר אפייה מקומח לשכבה אחידה וקור×Ļים ×ĸיגולים ×ĸם חו×Ēכן ×ĸגול בגודל מ×ĸט גדול יו×Ēר מהפחזניו×Ē ×Š×–×™×œ×¤× ×•.
  10. מניחים מ×ĸל כל פחזני×Ē ×ĸיגול ב×Ļ×§ ומכניסים ל×Ēנור לחום של 150 מ×ĸלו×Ē ×œ×›35-40 דקו×Ē ××• ×ĸד ששכב×Ē ×”×Ą×‘×œ מזהיבה יפה. מו×Ļיאים ומ×Ļננים
  11. מכינים א×Ē ×”×ž×™×œ×•×™:
  12. מק×Ļיפים א×Ē ×”×Š×ž× ×Ē ×ĸם החלב והסוכר למרקם של ׊מנ×Ē ×Ą×ž×™×›×”.
  13. מוסיפים א×Ē ×”××™× ×Ą×˜× ×˜ פודינג ומק×Ļיפים ×ĸד לקבל×Ē ×§×Ļפ×Ē ×™×Ļיבה.
  14. מ×ĸבירים לשקי×Ē ×–×™×œ×•×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר חלק/ משונן ומזלפים ל×Ēוך כל פחזני×Ē ×ž×œ×ž×˜×” ×ĸד שמרגישים שכל הפחזניה מלאה.
  15. מפזרים מ×ĸל אבק×Ē ×Ą×•×›×¨ ומ×ĸבירים לקופסא אטומה למקרר. ×Ēהנו.

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē ×Š×œ פחזניו×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

×ĸוד מ×Ēכונים כמו פחזניו×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך