פחזניו×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

מ×Ēכון להכנ×Ē פחזניו×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

שי×Ēו×Ŗ ב facebook
שי×Ēו×Ŗ ב twitter
שי×Ēו×Ŗ ב pinterest
שי×Ēו×Ŗ ב email

אם א×Ēם מאוהבי הפחזניו×Ē א×Ēם הולכים ל×ĸו×Ŗ ×ĸל המ×Ēכון הזה.
פחזניו×Ē רכו×Ē מושלמו×Ē מלאו×Ē בקרם וניל ומ×Ļופו×Ē ב×Ļיפוי סבלה שקדים פריך ומשג×ĸ.
המ×Ēכון מ×Ļריך ק×Ļ×Ē השק×ĸה אבל ×ĸושה הרבה רושם ומבטיחה לכם שהוא שווה א×Ē ה×ĸבודה.

×Ēהנו.

 

 

 

מרכיבים להכנ×Ē פחזניו×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

  • לב×Ļק רבוך:
  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה ח×Ēוכה לקוביו×Ē
  • 1 כ×Ŗ סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח
  • 4 בי×Ļים גודל L
  • לסבלה פריך:
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם קמח
  • 2 כפו×Ē מלאו×Ē אבק×Ē שקדים
  • למילוי וניל:
  • 2 מיכלים ׊מנ×Ē מ×Ēוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 4 כפו×Ē מלאו×Ē סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • מ×ĸט אבק×Ē סוכר לפיזור
ℹī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē של המ×Ļרכים? קראו א×Ē מדריך המר×Ē מידו×Ē ומשקולו×Ē בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē פחזניו×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

  1. מכינים א×Ē הסבלה:
  2. מ×ĸרבבים במיקסר או במ×ĸבד מזון א×Ē כל המרכיבים ×ĸד לקבל×Ē כדור ב×Ļק. ×ĸוטפים בניילון × ×Ļמד ומכניסים למקפיא.
  3. בינ×Ēיים מכינים א×Ē הב×Ļק הרבוך:
  4. בסיר בינוני מביאים לר×Ēיחה א×Ē המים ×ĸם החמאה, הסוכר והמלח. מוסיפים א×Ē הקמח ומ×ĸרבבים היטב ב×ĸזר×Ē כ×Ŗ ×ĸ×Ĩ ×ĸד שמקבלים ב×Ļק אחיד וחלק.
  5. מ×ĸבירים א×Ē הב×Ļק למיקסר ×ĸם וו גיטרה ומפ×ĸילים א×Ē המיקסר למשך של 2 דקו×Ē ×ĸם הב×Ļק, ×ĸד שהב×Ļק מ×Ēקרר מ×ĸט.
  6. לאחר שהב×Ļק ה×Ēקרר מוסיפים בי×Ļה אח×Ē ונו×Ēנים למיקסר ל×ĸשו×Ē א×Ē ה×ĸבודה ×ĸד שהבי×Ļה נבל×ĸ×Ē היטב ב×Ē×ĸרוב×Ē וה×Ē×ĸרוב×Ē אחידה. ממשיכים כך לבי×Ļה השנייה, השלישי×Ē והרבי×ĸי×Ē. בכל פ×ĸם מוסיפים בי×Ļה אח×Ē בלבד.
  7. מ×ĸבירים א×Ē הב×Ļק לשקי×Ē זילו×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר חלק רחב.
  8. מרפדים ×Ēבני×Ē בנייר אפייה ומזלפים מהב×Ļק ×ĸיגולים בגודל הר×Ļוי לכם ×ĸם מרווחים ביניהם.
  9. מו×Ļיאים א×Ē הסבלה מהמקפיא ומרדדים ×ĸל נייר אפייה מקומח לשכבה אחידה וקור×Ļים ×ĸיגולים ×ĸם חו×Ēכן ×ĸגול בגודל מ×ĸט גדול יו×Ēר מהפחזניו×Ē שזילפנו.
  10. מניחים מ×ĸל כל פחזני×Ē ×ĸיגול ב×Ļק ומכניסים ל×Ēנור לחום של 150 מ×ĸלו×Ē לכ35-40 דקו×Ē או ×ĸד ששכב×Ē הסבל מזהיבה יפה. מו×Ļיאים ומ×Ļננים
  11. מכינים א×Ē המילוי:
  12. מק×Ļיפים א×Ē השמנ×Ē ×ĸם החלב והסוכר למרקם של ׊מנ×Ē סמיכה.
  13. מוסיפים א×Ē האינסטנט פודינג ומק×Ļיפים ×ĸד לקבל×Ē ק×Ļפ×Ē י×Ļיבה.
  14. מ×ĸבירים לשקי×Ē זילו×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר חלק/ משונן ומזלפים ל×Ēוך כל פחזני×Ē מלמטה ×ĸד שמרגישים שכל הפחזניה מלאה.
  15. מפזרים מ×ĸל אבק×Ē סוכר ומ×ĸבירים לקופסא אטומה למקרר. ×Ēהנו.

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē של פחזניו×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך

×ĸוד מ×Ēכונים כמו פחזניו×Ē ×ĸם ×Ļיפוי סבלה פריך