פסטה ברוטב פסטו תרד עם פרמזן וצנוברים

מתכון להכנת פסטה ברוטב פסטו תרד עם פרמזן וצנוברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

פסטה ירוקה ירוקה וטעימה טעימה!!
כמה שפשוט להכין אותה וכמה שהיא מושלמת.
תהנו.

מרכיבים להכנת פסטה ברוטב פסטו תרד עם פרמזן וצנוברים

  • שקית אחת של פסטה בצורת ביסלי .
  • אריזה אחת של תרד טרי בשקית
  • 2 שיני שום
  • 100 גרם צנוברים
  • 8 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 40 גרם פרמזן מגורדת
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פסטה ברוטב פסטו תרד עם פרמזן וצנוברים

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן בהרבה מים ומלח. מסננים את הפסטה ושומרים את מי הבישול.
  2. במעבד מזון טוחנים תרד טרי יחד עם 50 גרם צנוברים, שיני שום ושמן זית לתערובת חלקה.
  3. מחממים מחבת ומעבירים אליה את ממרח התרד שהכנו. מבשלים דקה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  4. מכניסים לסיר את הפסטה ובערך חצי כוס ממי הבישול ומערבבים היטב.
  5. הרוטב צריך לעטוף את הפסטה היטב. אם צריך, מוסיפים עוד מעט ממי הבישול.
  6. מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה, מפזרים מעל צנוברים ופרמזן. מגישים מיד.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פסטה ברוטב פסטו תרד עם פרמזן וצנוברים

עוד מתכונים כמו פסטה ברוטב פסטו תרד עם פרמזן וצנוברים