הצ’ורוס הם סופגניות מתוקות שמקורן בספרד, שעשויות מרצועות של בלילה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק
ומצופות בסוכר וקינמון.
הן פריכות מבחוץ ורכות מבפנים ופשוט מושלמות.
נסו ולא תתאכזבו.

מתכון להכנת צ’ורוס – הדבר האמיתי!
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת צ’ורוס – הדבר האמיתי!
- 1 כוס קמח
- 100 גרם חמאה
- 4 כפות סוכר
- קורט מלח
- 4 ביצים גודל L
- שמן לטיגון עמוק
- 1 כוס סוכר מעורבב עם כפית קינמון טחון
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת צ’ורוס – הדבר האמיתי!
- מחממים את השמן בסיר רחב.
- בסיר קטן מביאים לרתיחה את המים עם החמאה, מלח וסוכר.
- כשהתערובת מבעבעת מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים היטב עם כף עץ , עד שנוצר בצק.
- מעבירים את הבצק לקערה.
- מוסיפים פנימה ביצה אחת בכל פעם ומערבבים טוב טוב עם הכף עץ. זה נראה בהתחלה כאילו שהבצק התפרק וזה בסדר. להמשיך לערבב טוב טוב ורק אז להוסיף ביצה נוספת.
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר משונן רחב .
- מזלפים אל תוך השמן החם נחשים וגוזרים בעזרת מספריים כדי לחתוך את הבצק.
- מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
- מעבירים לקערה עם הסוכר והקינמון ומגלגלים לציפוי. ניתן לזלף מעט ריבת חלב מעל או להגיש עם רוטב שוקולד.
- מגישים חם !
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של צ’ורוס – הדבר האמיתי!

לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.