קרם ברולה הוא בעצם סוג של פודינג וניל עשיר מאוד
שנאפה בתנור בתוך אמבט מים בטמפרטורה נמוכה בכדי לשמור עליו
קרמי וחלק לאחר האפייה.
אני הכי אוהבת אותו קפוא לצד בננות מקורמלות בחמאה.
תהנו.
מתכון להכנת קרם ברולה מדהים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת קרם ברולה מדהים
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 מקל וניל חצוי לאורכו
- 6 חלמונים
- 1/2 כוס סוכר
- לברולה:
- 6 כפות סוכר
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת קרם ברולה מדהים
- מחממים תנור ל140 מעלות.
- בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה יחד עם התוכן של מקל הוניל וחצי מכמות הסוכר עד לסף רתיחה.
- בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם יחד עם הסוכר היטב.
- שופכים את תערובת השמנת אל תוך קערת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת, בכדי שהביצים לא יתבשלו מהחום של השמנת.
- מעבירים את הבלילה לכלים קטנים חסיני חום ומניחים בתוך תבנית עמוקה.
- לאחר שהכנסנו את התבנית לתנור ממלאים אותה עד המחצית במים רותחים.
- אופים למשך חצי שעה. מוציאים מהתבנית ומניחים לקרם להצטנן לגמרי.
- מעבירים למקרר ל3 שעות קירור לפחות או למקפיא אם רוצים ברולה קפוא.
- מפזרים על כל קרם כף סוכר בערך ובעזרת ברנר שורפים אותו לקרמל.
- מגישים מיד.
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של קרם ברולה מדהים
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.