מתכון מעולה של השף מאיר אדוני לקרפצ’יו חציל מיוחד בטחינה
סילאן ופיסטוק.
תהנו.
מתכון להכנת קרפצ’יו חציל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת קרפצ’יו חציל
- 2 חצילים שרופים על הגז וקלופים
- 4 כפות טחינה גולמית
- 1-2 כפות סילאן
- חופן פיסטוקים קצוצים גס
- 80 גרם גבינת פטה/ בולגרית מפורקת ביד
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת קרפצ’יו חציל
- לוקחים את החצילים הקלופים וחותכים לפרוסות שמנמנות.
- מניחים את החצילים בין שני ניירות אפייה ובעזרת כוס בעדינות משטחים לשכבה אחידה.
- הופכים את נייר האפייה על צלחת הגשה ומסדרים יפה .
- מזלפים בעזרת בקבוק סקוויזר או בעזרת כף פשוטה את הטחינה הגולמית בצורה מעגלית.
- מזלפים מעט סילאן.
- מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מפזרים מעל פיסטוק קצוץ ומפוררים את הגבינה מעל. מגישים עם לחם טוב ליד !
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של קרפצ’יו חציל
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.