קרפ צרפתי כשר לפסח וללא גלוטן ממש כמו המקורי!
מושלם לארוחת בוקר מפנקת או סתם כנשנוש מתוק וטעים בשבוע של פסח.
תהנו.
מתכון להכנת קרפ צרפתי כשר לפסח
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת קרפ צרפתי כשר לפסח
- 2 ביצים גודל L
- 1 כוס חלב
- 1/2 כוס מים
- 1 כפית תמצית וניל
- 4 כפות סוכר
- קורט מלח
- 3/4 כוס קמח תופח כשר לפסח
- 1 כף שמן
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת קרפ צרפתי כשר לפסח
- מערבבים בקערה את הקמח יחד עם הסוכר והמלח.
- מוסיפים פנימה את כל הרטובים ( ביצים, חלב,מים, תמצית וניל ושמן).
- טורפים היטב עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
- מחממים מחבת שטוחה ככל האפשר ושופכים מעט מהבלילה.
- משטחים את הבלילה על ידי הזזת המחבת מצד לצד.
- כשהתערובת התייצבה, הופכים לצד השני בעזרת תרווד להזהבה משני הצדדים.
- מגישים עם מלאאא נוטלה :)
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של קרפ צרפתי כשר לפסח
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.