תפוחי אדמה ממולאים בבשר

מתכון להכנת תפוחי אדמה ממולאים בבשר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

תבשיל של תפוחי אדמה ממולאים בבשר, ברוטב אדום סמיך וטעים.
ההכנה דורשת קצת השקעה הפעם, לרוקן את תפוחי האדמה, להכין את מלית הבשר
ולבשל רוטב… אבל התוצאה שווה בהחלט.

תהנו.

מרכיבים להכנת תפוחי אדמה ממולאים בבשר

  • 8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לחצאים
  • לתערובת הבשר:
  • חצי קילו בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית בהרט
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בצל מגורד
  • 2 כפות פירורי לחם
  • לרוטב:
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
  • 2 כפות גדושות רסק
  • 2 וחצי כוסות מים רותחים
  • 1 כף סוכר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת תפוחי אדמה ממולאים בבשר

  1. מתחילים עם מלית הבשר:
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת הבשר ולשים את הבשר טוב טוב. מניחים בצד.
  3. לוקחים את תפוחי האדמה הקלופים וחותכים באמצע ל2 חצאים.
  4. מורידים שכבה דקה מתחתית תפוח האדמה בכדי שיעמוד יציב בסיר.
  5. מרוקנים את חצאי התפוחי אדמה בעזרת כפית ומשאירים שוליים לא דקים מידי בכדי שהתפוחים לא יתפרקו בבישול.
  6. ממלאים את תפוחי האדמה בבשר.
  7. מטגנים בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים פפריקה מתוקה ורסק עגבניות.
  8. מוסיפים פנימה מים רותחים ומתבלים במלח פלפל וסוכר.
  9. מביאים לרתיחה ומכניסים פנימה את תפוחי האדמה הממולאים.
  10. מבשלים על אש נמוכה בערך 40-50 דקות. עד שתפוחי האדמה רכים לגמרי. בתאבון!

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של תפוחי אדמה ממולאים בבשר

עוד מתכונים כמו תפוחי אדמה ממולאים בבשר