הדבר הכי מעצבן בלחתוך בצל הוא ללא ספק הדמעות הבלתי פוסקות שמלוות אותו.
מדוע אנחנו דומעים כאשר אנחנו חותכים בצל
כאשר אנו חותכים בצל, נוצרת תרכובת גזית בשם Syn-propanethial-S-oxide. מכיוון שהתרכבות משתחררת בצורת גז, היא מגיעה לעיניים שלנו, מגרה את בלוטת הדמעות וגורמת לדמעות המבכות את מות הבצל.
איך לחתוך בצל בלי לבכות
החלק הכי חשוב הוא להיפטר מהחלק התחתון של הבצל – החלק שמתחבר לשורש הבצל, שם התרכובת אגורה.
צפו בוידאו ולמדו איך לחתוך בצל כמו שצריך.
[youtube id=”R1FfZiiK-I4″ align=”center” mode=”lazyload” autoplay=”no”]