אספרגוס צלוי ברוטב חמאה ולימון

אספרגוס צלוי ברוטב חמאה ולימון

מתכון להכנת אספרגוס צלוי ברוטב חמאה ולימון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

אספרגוס נהדר ופריך ברוטב חמאה לימוני שישדרג ויעשיר לכם כל ארוחה ומכינים בקלי קלות. מעולה כתוספת למה העיקרית.

תהנו.

מרכיבים להכנת אספרגוס צלוי ברוטב חמאה ולימון

  • 1 חבילת אספרגוס ירוק טרי
  • 50 גרם חמאה
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט פרמזן איכותי (לא חובה)
  • מעט שמן זית
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת אספרגוס צלוי ברוטב חמאה ולימון

  1. לוקחים את האספרגוס וחותכים את הקצוות הקשים והלא אכילים שלן ( בערך 5 ס"מ מהסוף ).
  2. צולים את האספרגוס במחבת פסים עם מעט שמן זית, עד שהם משחימים קלות והופכים לצד השני לעוד 2-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  3. מוציאים האספרגוס מהמחבת ומניחים בצד.
  4. בינתיים ממיסים את החמאה במחבת החמה, מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב על האספרגוס החם ומגישים.
  5. בתיאבון !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של אספרגוס צלוי ברוטב חמאה ולימון

עוד מתכונים כמו אספרגוס צלוי ברוטב חמאה ולימון