בורמוליקוס מנגולד וגבינות

מתכון להכנת בורמוליקוס מנגולד וגבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מצה בריי, בורמוליקוס, לביבות מצה, תקראו לזה איך שאתם רוצים
זה פשוט טעים בטירוף!
פריכות מבחוץ ומלאות בגבינות נמסות מבפנים…
ללא ספק אחד הדברים הטעימים בפסח.


מרכיבים להכנת בורמוליקוס מנגולד וגבינות

  • 3 מצות רטובות טוב טוב במים ומפוררות
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינת חמד/פטה/ בולגרית מגורדת
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 2 כפות קוטג'
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 חבילה של עלי מנגולד חתוך לרצועות ( רק העלים הירוקים)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • שמן לטיגון חצי עמוק
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת בורמוליקוס מנגולד וגבינות

  1. מתחילים בלטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה. מוסיפים פנימה את המנגולד ומבשלים עוד דקה- שתיים.
  2. בינתיים מערבבים את כל הגבינות יחד עם המצות המפוררות והביצים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים פנימה את הבצל והמנגולד ומתבלים במלח ופלפל.
  4. בעזרת ידיים רטובות מעט יוצרים קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק, עד להזהבה יפה משני הצדדים. מגישים חם!

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של בורמוליקוס מנגולד וגבינות

עוד מתכונים כמו בורמוליקוס מנגולד וגבינות