בראוניז שוקולד- גבינה

מתכון להכנת בראוניז שוקולד- גבינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

בראוניז שוקולד – גבינה הורסים!!
השילוב של השוקולד עם הגבינה פשוט מושלם, פאדג’י בדיוק במידה הנכונה
מתוק, אבל לא מידי… פשוט אי אפשר להפסיק ליישר את העוגה!
תהנו.

מרכיבים להכנת בראוניז שוקולד- גבינה

  • לשכבת הבראוניז:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים גודל L
  • 3/4 כוס קמח
  • 2 כפות קקאו
  • לשכבת הגבינה:
  • 250 גרם גבינת שמנת 30%
  • 250 גרם גבינה לבנה 9%
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 ביצים גודל L
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת בראוניז שוקולד- גבינה

  1. ממיסים שוקולד עם חמאה במיקרוגל לתערובת חלקה ואחידה.
  2. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
  3. מוסיפים את הקמח ואת אבקת הקקאו ומערבבים עד לתערובת חלקה ואחידה. מניחים בצד.
  4. מכינים את שכבת הגבינה:
  5. בקערת המיקסר טורפים את גבינת השמנת עם הסוכר ותמצית הוניל לתערובת אחידה וחלקה.
  6. מוסיפים פנימה את הגבינה הלבנה וטורפים.
  7. מוסיפים את הביצים אחת אחת בכל פעם ומערבבים היטב.
  8. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וטורפים.
  9. מרפדים תבנית מלבנית בינונית בנייר אפייה.
  10. שופכים 2/3 מתערובת השוקולד לתוך התבנית ומיישרים עם פלטה.
  11. שופכים את כל תערובת הגבינה בעדינות מעל תערובת השוקולד .
  12. עם כף לוקחים תלוליות מתערובת השוקולד שנותרה ומניחים במרווחים על שכבת הגבינה. מערבבים מעט ליצירת דוגמת שיש.
  13. אופים בחום של 170 מעלות כשעה. כשהעוגה מוכנה שכבת הגבינה עוד רוטטת וזה בסדר. היא תתייצב כשתתקרר.
  14. לאחר שהעוגה הצטננה מכניסים למקרר לשעתיים שלוש לפחות לפני החיתוך.
  15. חותכים לקוביות שמנמנות ומגישים!

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של בראוניז שוקולד- גבינה

עוד מתכונים כמו בראוניז שוקולד- גבינה