ברוסקטה עם סלסה פיקנטית ונגיעות גבינה

P1260484

מתכון להכנת ברוסקטה עם סלסה פיקנטית ונגיעות גבינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

ברוסקטה הוא שם פלצני למדי לצנימים טעימים עם תוספות מעניינות שמונחות בצורה אסתטית מעל.
זה מתכון קליל שמכינים ממש במהירות,ככה שגם אם האורחים מפתיעים אתכם תוכלו לארח אותם בסטייל.
לא חייב להחזיק בבית בזיליקום או זעתר טרי באופן קבוע, למרות שדי נחמד להחזיק אדנית עם עשבי תיבול טריים בחלון.
פטרוזיליה/ כוסברה גם כן ילכו מצוין עם הסלסה.
תהנו.

מרכיבים להכנת ברוסקטה עם סלסה פיקנטית ונגיעות גבינה

  • 1 בגט פרוס לפרוסות אלכסוניות
  • שמן זית איכותי
  • 2 עגבניות גדולות בשלות ועסיסיות
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 פלפל חריף קצוץ דק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 בצל סגול קטן או חצי בצל גדול קצוץ דק
  • בזליקום טרי/ זעתר טרי/ אורגנו טרי/ פטרוזילה/ כוסברה
  • גבינה פטה/ בולגרית/ בייבי מוצרלה או כל גבינה שהולכת לכם טוב עם שילוב הטעמים של הסלסה
  • מעט מיץ לימון סחוט טרי
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת ברוסקטה עם סלסה פיקנטית ונגיעות גבינה

  1. מברישים את פרוסות הבגט בשמן זית ומכניסים לתנור לאפייה בחום של 180 מעלות , עד שהפרוסות מזהיבות ופריכות.
  2. בינתיים מכינים את הסלט:
  3. חותכים לקוביות קטנות את העגבניות ומניחים בקערה.
  4. מוסיפים פנימה את הבצל הקצוץ, הפלפל החריף והשום.
  5. מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית. מערבבים היטב.
  6. מסדרים עם כפית על כל ברוסקטה מעט מהסלט ומניחים בצלחת הגשה.
  7. על כל ברוסקטה מניחים בעדינות כמה עלים טריים מעשב התיבול שבחרתם ופיסות גבינה קטנות. אם בחרתם בבזליקום/ פטרוזיליה או כוסברה אז פשוט קוצצים אותם דק ומוסיפים לתוך הסלט עצמו.
  8. מזלפים מעל עוד מעט שמן זית ומגישים. בתיאבון !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של ברוסקטה עם סלסה פיקנטית ונגיעות גבינה

עוד מתכונים כמו ברוסקטה עם סלסה פיקנטית ונגיעות גבינה