חיתוכיות ריבה פריכות

חיתוכיות ריבה

מתכון להכנת חיתוכיות ריבה פריכות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חיתוכיות פריכות, קלות ומהירות להכנה ממצרכים שיש בכל בית.
20 דקות עבודה ויש לכם חיתוכיות נפלאות ליד התה.
תהנו.

מרכיבים להכנת חיתוכיות ריבה פריכות

  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 4 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 1 ביצה גודל L
  • צנצנת ריבה שאתם אוהבים.
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת חיתוכיות ריבה פריכות

  1. במעבד מזון טוחנים את הקמח, הסוכר והחמאה לתערובת פירורית.
  2. מוסיפים מלח וביצה ומעבדים עד לקבלת גוש בצק.
  3. לוקחים חצי מכמות הבצק ומשטחים על תבנית מלבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה בשכבה דקה, אך לא דקה מידי. אם חסר בצק לוקחים עוד מעט מהבצק ששמרנו בצד.
  4. אופים בחום של 180 מעלות כ10 דקות.
  5. מוציאים את התחתית מהתנור ומורחים עליה בשכבה אחידה את הריבה. מגרדים מעל פירורים מהבצק עם פומפייה או שמפוררים עם הידיים.
  6. מכניסים לתנור לעוד 15 דקות או עד שהריבה מבעבעת והפירורים מזהיבים קלות. מוציאים ומצננים לחלוטין!
  7. פורסים לקוביות בגודל הרצוי ושומרים בקופסה אטומה. בתיאבון.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של חיתוכיות ריבה פריכות

עוד מתכונים כמו חיתוכיות ריבה פריכות