טבעות בצל משגעות!

מתכון להכנת טבעות בצל משגעות!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

טבעות בצל קריספיות וטעימות בטירוף!!
כאלה שנשארות פריכות ולא הופכות לספוגיות ברגע שמתקררות קצת.
תהנו.

מרכיבים להכנת טבעות בצל משגעות!

  • 3 בצלים גדולים קלופים ופרוסים לטבעות
  • כוס קמח לציפוי הבצל
  • לבלילה:
  • כוס וחצי קמח
  • חצי כוס קורנפלור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שום גבישי
  • 3 כפות רוטב סויה
  • מי סודה קרים מאוד
  • לציפוי:
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון עמוק של טבעות הבצל
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת טבעות בצל משגעות!

  1. מקלפים את הבצלים וחותכים לטבעות לא עבות.
  2. מעבירים לקערה עם קמח ומפרידים את כל הטבעות. דואגים שהכל יהיה מצופה היטב בקמח.
  3. בקערה נפרדת מערבבים יחד את כל חומרי הבלילה לתערובת אחידה. מוסיפים סודה קרה מאוד עד שמקבלים בלילה בסמיכות כמו של טחינה.
  4. טובלים את טבעות הבצל בבלילה עד שהם מצופים היטב, מנערים טוב טוב מעודפי בלילה ומעבירים לקערה עם פירורי לחם.
  5. מצפים את הבצלים היטב בפירורי הלחם ומעבירים ישר לשמן חם. מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.
  6. מעבירים את טבעות הבצל ישירות למסננת בכדי לשמור על הפריכות. תהנו.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של טבעות בצל משגעות!

עוד מתכונים כמו טבעות בצל משגעות!