טעמתם את המעדן החדש YOLO והתאהבתם? לא פלא.
המעדן טעים ושוקולדי להפליא, אך מגיע בקופסה קטנה מידי לטעמי ומעט יקר מידי לגודלו.
אז מה עושים? מכינים לבד!
אחרי שתנסו להכין בפעם הראשונה מעדן שוקולד לבד, לא תחזרו לקנות יותר לעולם!
זה כ”כ פשוט וקל להכנה ואפילו לא דורש מצרכים יקרים במיוחד.
יוצאת כמות כפולה של מעדנים ובגודל כפול מהמקור בחצי מהמחיר.
אני בחרתי להכין את המעדן בטעם שוקולד חלב, פשוט כי זהו הטעם שבעלי הכי אוהב.
אפשר בקלות להכין בטעמים של שוקולד לבן ושוקולד מריר.
פשוט מחליפים את כמות השוקולד החלב בשוקולד מריר נוסף והרי לכם מעדן שוקולד מריר.
למעדן שוקולד לבן, מחליפים את כל כמות השוקולד בשוקולד לבן ומוסיפים כפית קורנפלור נוספת לתערובת.
אני לקחתי את המעדן צעד אחד קדימה והוספתי לו ציפוי של קצפת רכה וטעימה, אך ממש לא חייב.
טעים מאוד גם בלי שום תוספת.
תהנו.