לביבות עג’ה

לביבות עג'ה

מתכון להכנת לביבות עג’ה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
לביבות ירק נהדרות שאי אפשר להפסיק לחטוף חמות חמות ישר מהמחבת.
המצרכים הם מצרכים פשוטים וזמינים שיש בכל בית.

תהנו.

מרכיבים להכנת לביבות עג’ה

  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 קישואים /זוקיני
  • 1 בצל
  • צרור פטרוזיליה קצוצהדק
  • 1 ביצה גודל XL
  • 1/2 כוס קמח
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1/2 כפית כורכום
  • שמן צמחי לטיגון חצי עמוק
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת לביבות עג’ה

  1. מגרדים בפומפייה את כל הירקות וסוחטים היטב בעזרת הידיים. מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה והתבלינים ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים פנימה את הביצה והקמח ומערבבים היטב לתערובת אחידה
  4. יוצרים בעזרת הידיים קציצות מהתערובת ומשטחים מעט.
  5. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה. מגישים חם או בטמפרטורת החדר. בתיאבון !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של לביבות עג’ה

עוד מתכונים כמו לביבות עג’ה