אני אתחיל בלחלוק אתכם שאני חצי תימניה.
גדלתי על מרק תימני ולחוח ופתות בכל יום שישי בארוחות אצל הסבתא התימניה שלי.
כשסבתא שלי האהובה נפטרה לפני כמה שנים, אמא שלי התחילה להכין מרק תימני בעצמה.
והבנות שלי משוגעות על המרק של סבתא!
בכל פעם שאנחנו שם ( וזה קורה ה מ ו ן ) הן מבקשות ממנה מרק תימני עם אטריות.
ועכשיו כשלא ניתן לצאת מהבית ובטח לא ללכת לבקר את סבתא,
הבנות שלי ביקשו ממני מרק תימני ולחוח כמו אצל סבתא חגית.
אז כמובן שלקחתי את המתכון למרק מאמא, ופעם הראשונה בחיי הכנתי מרק תימני עם לחוח!
יצא בדיוק כמו שלה.
הלחוח הוא בעצם בלילה שמזכירה קצת בלילה של פנקייק, רק שמה שמיוחד בה הוא שיש בבלילה שמרים.
מי שאכל, יודע שאין למה להשוות את הלחוח. הוא פשוט טעים!
תהנו.