מחמר – פשטידה מרוקאית

פשטידת מחמר מרוקאית

מתכון להכנת מחמר – פשטידה מרוקאית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון של מאיר ממן למחמר, פשטידה מרוקאית. עקבו אחר ההוראות הכתובות והוידאו על מנת לקבל פשטידת מחמר מרוקאית מושלמת!

בתיאבון!

מרכיבים להכנת מחמר – פשטידה מרוקאית

  • 5 תפוחי אדמה
  • 2 גזר
  • 7 ביצים
  • כוס אפונה שהושהתה לכמה דקות במים רותחים
  • 1 כף מרק עוף
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית מלח
  • צרור כוסברה קצוץ
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת מחמר – פשטידה מרוקאית

  1. מועכים את תפוחי האדמה לפירה. טיפ: הכינו את הפירה יום קודם ושימו במקרר. המרקם המוצק לאחר קירור מבטיח הצלחה.
  2. חותכים את הגזר לקוביות
  3. חותכים את הביצים הקשות לריבועים
  4. מוסיפים את האפונה, הכוסברה ואת התבלינים
  5. מוסיפים את הביצים - מוספים ביצה אחת ומערבבים, ביצה שנייה ומערבבים וכך הלאה.
  6. משמנים סיר בשמן ומכניסים לתוכו נייר אפייה. משמנים את נייר האפייה.
  7. שופכים את העיסה לסיר ומבשלים על אש גדולה כ-10 דקות ועל אש קטנה כ-20 דקות.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכמחצית השעה ל-30 דקות.
  9. בודקים עם קיסם - כאשר הקיסם כבר לא רטוב , מוציאים מהתנור.
  10. שמים צלחת מעל הסיר, הופכים את הסיר ומחליקים את המחמר על הצלחת. זהירות!
  11. שמים שוב צלחת ועושים הפוך על הפוך - כלומר הופכים שוב את הפשטידה

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של מחמר – פשטידה מרוקאית

עוד מתכונים כמו מחמר – פשטידה מרוקאית