החלטתי לנצל את הימים הקרירים של הסתיו עד הסוף ולהתפנק בירקות חורפיים מוקרמים ברוטב בשמל עשיר שמכינים ב- 10 דקות עבודה.
יתרון נוסף הוא שלא מלכלכים הרבה כלים ואם מכינים את המוקרם בתבנית חד פעמית, יוצא שמלכלכים רק סיר אחד קטן ומטרפה.
הערות:
אני אוהבת שהירקות נשארים יחסית פריכים ושומרים על המרקם שלהם, אם אתם אוהבים את הירקות רכים מאוד בשלו אותם קודם חצי בישול במים רותחים.
זה בסדר אם הרוטב לא מכסה את כל הירקות לגמרי, הירקות מתכווצים קצת בתנור.