אצבעות קוקוס מצופות שוקולד

אצבעות-קוקוס-11

מתכון להכנת אצבעות קוקוס מצופות שוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מרכיבים להכנת אצבעות קוקוס מצופות שוקולד

  • 375 גרם חלב מרוכז ( פחית אחת )
  • 3 כוסות קוקוס טחון
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 1 כף שמן סויה/ קנולה
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • צבע מאכל ורוד בג'ל
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת אצבעות קוקוס מצופות שוקולד

  1. מערבבים בקערה את החלב המרוכז יחד עם הקוקוס והחמאה המומסת לעיסה אחידה.
  2. יוצרים בעזרת הידיים כדורים בגודל שזיף קטן ואת הכדורים מגלגלים ביד לנקניק קטן בכדי ליצור את הצורה של האצבעות . הכי קל לעשות את זה עם ידיים רטובות מעט.
  3. מניחים את כל האצבעות שיצרנו על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לשעה.
  4. ממיסים את השוקולד המריר בקערה קטנה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות בכל פעם עד שכל השוקולד נמס לגמרי.
  5. מערבבים פנימה את השמן .
  6. טובלים את האצבעות בתוך השוקולד ומגלגלים בעזרת מזלג עד שכל האצבעות מכוסות היטב בשוקולד.
  7. מעבירים את האצבעות לתבנית המרופדת חזרה ושוב למקפיא ל10 דקות .
  8. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מערבבים עם הצבע מאכל.
  9. מעבירים את השוקולד לשקית אוכל קטנה לכיוון השפיץ וחותכים חתך קטן בשפיץ של השקית בעזרת מספריים.
  10. מזלפים מעל האצבעות פסים ורודים. זהו מוכן ! בתיאבון...

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של אצבעות קוקוס מצופות שוקולד

עוד מתכונים כמו אצבעות קוקוס מצופות שוקולד