מתכון להכנת אצבעות קוקוס מצופות שוקולד
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת אצבעות קוקוס מצופות שוקולד
- 375 גרם חלב מרוכז ( פחית אחת )
- 3 כוסות קוקוס טחון
- 30 גרם חמאה מומסת
- לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי
- 1 כף שמן סויה/ קנולה
- 100 גרם שוקולד לבן
- צבע מאכל ורוד בג'ל
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת אצבעות קוקוס מצופות שוקולד
- מערבבים בקערה את החלב המרוכז יחד עם הקוקוס והחמאה המומסת לעיסה אחידה.
- יוצרים בעזרת הידיים כדורים בגודל שזיף קטן ואת הכדורים מגלגלים ביד לנקניק קטן בכדי ליצור את הצורה של האצבעות . הכי קל לעשות את זה עם ידיים רטובות מעט.
- מניחים את כל האצבעות שיצרנו על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לשעה.
- ממיסים את השוקולד המריר בקערה קטנה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות בכל פעם עד שכל השוקולד נמס לגמרי.
- מערבבים פנימה את השמן .
- טובלים את האצבעות בתוך השוקולד ומגלגלים בעזרת מזלג עד שכל האצבעות מכוסות היטב בשוקולד.
- מעבירים את האצבעות לתבנית המרופדת חזרה ושוב למקפיא ל10 דקות .
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מערבבים עם הצבע מאכל.
- מעבירים את השוקולד לשקית אוכל קטנה לכיוון השפיץ וחותכים חתך קטן בשפיץ של השקית בעזרת מספריים.
- מזלפים מעל האצבעות פסים ורודים. זהו מוכן ! בתיאבון...
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של אצבעות קוקוס מצופות שוקולד
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.