ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים

מתכון להכנת ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

ממתק שוקולד לבן וטחינה שמכינים בפחות מחמש דקות עבודה!
מקפיאים, חותכים לקוביות ומתענגים!!

מרכיבים להכנת ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים

  • 200 גרם שוקולד לבן איכותי
  • 3/4 כוס טחינה גולמית
  • 1 כוס אגוזים ( אני שמתי שקדים קלויים ופיסטוק)
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים

  1. ממיסים שוקולד לבן בקערה במיקורגל, בפולסים של 30 שניות בכל פעם, עד שהשוקולד נמס לגמרי.
  2. מוסיפים לתוך הקערה עם השוקולד את הטחינה הגולמית ומערבבים היטב.
  3. קוצצים את האגוזים גס ו3/4 מהכמות מכניסים אל תוך הקערה ומערבבים היטב.
  4. לוקחים קופסת פלסטיק פשוטה מלבנית קטנה ומניחים בתחתית שלה נייר אפייה.
  5. מעבירים את תערובת השוקולד לקופסה ומפזרים מעל את האגוזים ששמרנו בצד.
  6. סוגרים את הקופסה ומעבירים למקפיא לשעתיים - שלוש להתייצבות.
  7. חותכים לקוביות קטנות ושומרים במקפיא. תהנו.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים

עוד מתכונים כמו ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים