סופריטו בשר משגע

מתכון להכנת סופריטו בשר משגע

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

תבשיל משגע של בשר נמס ותפוחי אדמה נימוחים ומשגעים
שאת כל העבודה “הקשה” עושה הבישול הארוך על אש קטנה קטנה.
מסוג התבשילים שמאוד קל להכין והכי נותנים תחושה של בית.

תהנו

מרכיבים להכנת סופריטו בשר משגע

  • קילו בשר שריר מספר 5 או מספר 8 חתוך לקוביות
  • 2 בצלים חתוכים לפרוסות
  • 6 שיני שום פרוסות
  • 3-4 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית שטוחה כורכום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כפית כמון
  • שמן צמחי לטיגון עמוק
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת סופריטו בשר משגע

  1. מתחילים עם תפוחי האדמה:
  2. מטגנים בשמן עמוק את קוביות תפוחי האדמה, עד שהם מקבלים גוון זהוב יפה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  3. בסיר סוטאז' מטגנים את קוביות הבשר ב4 כפות שמן עד שהוא מזהיב מכל הכיוונים ומעבירים לקערה.
  4. מכניסים לסיר את הבצל ומטגנים עד לצבע זהוב.
  5. מוסיפים פנימה את שיני השום, תפוחי האדמה והבשר ומתבלים.
  6. מוסיפים פנימה 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  7. מידי פעם פותחים את הסיר ובודקים שיש מספיק נוזלים. אם אין להוסיף עוד מים רותחים.
  8. מנמיכים את האש לאש הכי קטנה.
  9. מבשלים את התבשיל שעתיים- שעתיים וחצי, עד שהבשר רך מאוד.
  10. מגישים עם אורז לבן ליד. בתאבון!

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של סופריטו בשר משגע

עוד מתכונים כמו סופריטו בשר משגע