עוגיות חמאה רכות ונימוחות

עוגיות חמאה קלות להכנה

מתכון להכנת עוגיות חמאה רכות ונימוחות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגיות חמאה – נשנוש שחייב להיות בכל בית.

העוגיות הנימוחות האלו יחטפו בתוך מספר דקות.. אל תגידו שלא הזהרתי!

מרכיבים להכנת עוגיות חמאה רכות ונימוחות

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 50 גרם אבקת סוכר (1/2 שקית )
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 3/4 כוס קמח מנופה
  • 3/4 כוס קורנפלור מנופה
  • 100 גרם אבקת סוכר לציפוי
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגיות חמאה רכות ונימוחות

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה יחד עם אבקת הסוכר, עד לקבלת תערובת קרמית ותפוחה .
  2. מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים.
  3. מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים רק עד שנוצרת תערובת אחידה.
  4. מעבירים את הבצק לקירור של שעה במקרר.
  5. יוצרים כדורים בגודל של אגוז ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים בחום של 160 מעלות כ- 20 דקות , עד שהעוגיות מתייצבות אך עדין בהירות.
  7. מניחים את אבקת הסוכר בקערה ומגלגלים בתוכה את העוגיות עד לציפוי מלא של העוגיות באבקת סוכר.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגיות חמאה רכות ונימוחות

עוד מתכונים כמו עוגיות חמאה רכות ונימוחות