×ĸוגיו×Ē מגולגלו×Ē במילוי שוקולד-חלבה

מ×Ēכון להכנ×Ē ×ĸוגיו×Ē מגולגלו×Ē במילוי שוקולד-חלבה

שי×Ēו×Ŗ ב facebook
שי×Ēו×Ŗ ב twitter
שי×Ēו×Ŗ ב pinterest
שי×Ēו×Ŗ ב email

×ĸוגיו×Ē נהדרו×Ē מב×Ļק חש”ק קל ופשוט להכנה, א׊ר ני×Ēן למלא או×Ēו באיזה מלי×Ē ׊א×Ēם אוהבים.
אני בחר×Ēי למלא א×Ē הרולדו×Ē ב×Ēמרים, קינמון ואגוזים, אך שילובים מו×Ļלחים אחרים כמו ממרח חלבה, שוקולד נוטלה, ריבה וקוקוס וכו’ הולכים נהדר גם כן.
אז מה זה ב×ĸ×Ļם ב×Ļק חש”ק? זהו ב×Ļק שמורכב מחמאה, ׊מנ×Ē חמו×Ļה וקמח ×Ēופח ולכן הוא נקרא כך.
רו×Ļים להפוך א×Ē המ×Ēכון לפרווה? מחליפים א×Ē החמאה במרגרינה וא×Ē השמנ×Ē החמו×Ļה ב – 3/4 כוס מי×Ĩ ×Ēפוזים .

×Ēהנו .

מרכיבים להכנ×Ē ×ĸוגיו×Ē מגולגלו×Ē במילוי שוקולד-חלבה

  • לב×Ļק:
  • 1/2 2 כוסו×Ē קמח ×Ēופח
  • 200 גרם ׊מנ×Ē חמו×Ļה
  • 200 גרם חמאה
  • למלי×Ē:
  • 1 קופסה ממרח שוקולד אהוב (אני הש×Ēמ׊×Ēי בשוקולד השחר)
  • 1 כוס ׊×ĸרו×Ē חלבה ( לא חובה)
  • ל×Ļיפוי:
  • אבק×Ē סוכר
ℹī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē של המ×Ļרכים? קראו א×Ē מדריך המר×Ē מידו×Ē ומשקולו×Ē בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×ĸוגיו×Ē מגולגלו×Ē במילוי שוקולד-חלבה

  1. במ×ĸבד מזון/ מיקסר מ×ĸרבבים א×Ē כל חומרי הב×Ļק יחד , ×ĸד לקבל×Ē ב×Ļק אחיד.
  2. ×ĸוטפים א×Ē הב×Ļק בניילון × ×Ļמד ומשטחים ל×Ļור×Ē פי×Ēה. שולחים לקירור של לפחו×Ē ׊×ĸה
  3. מחלקים א×Ē הב×Ļק לשני חלקים. חלק אחד מחזירים למקרר וא×Ē החלק השני מרדדים ×ĸל משטח מקומח היטב למלבן.
  4. מורחים א×Ē הב×Ļק בממרח שוקולד בשכבה אחידה. מפזרים מ×ĸל מ×ĸט ׊×ĸרו×Ē חלבה ומגלגלים לרולדה.
  5. מניחים ×ĸל ×Ēבני×Ē מרופד×Ē בנייר אפייה וב×ĸזר×Ē סכין חדה מחלקים א×Ē הרולדה ל×ĸוגיו×Ē. אך משאירים או×Ēן ×Ļמודו×Ē אח×Ē לשניה.
  6. אופים כ- 20 דקו×Ē ×ĸד להזהבה ×ĸדינה של ה×ĸוגיו×Ē. מפרידים א×Ē הרולדה ל×ĸוגיו×Ē ב×ĸזר×Ē ואופים ×ĸוד כ5-8 דקו×Ē.
  7. מפזרים מ×ĸל אבק×Ē סוכר ומ×Ļננים לחלוטין. שומרים בקופסא אטומה

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē של ×ĸוגיו×Ē מגולגלו×Ē במילוי שוקולד-חלבה

×ĸוד מ×Ēכונים כמו ×ĸוגיו×Ē מגולגלו×Ē במילוי שוקולד-חלבה