עוגת גבינה אוראו ללא אפייה

מתכון להכנת עוגת גבינה אוראו ללא אפייה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגת גבינה אוראו קלה להכנה, ללא אפייה
וסופר טעימה!

מרכיבים להכנת עוגת גבינה אוראו ללא אפייה

  • לבסיס העוגה:
  • 20 עוגיות אוראו טחונות היטב
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • לעוגה:
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 220 גרם גבינת שמנת 30% בטעם טבעי
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה קרה מאוד
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 10 עוגיות מרוסקות (לא לאבקה).
  • לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 125 מ"ל שמנת מתוקה
  • 10 עוגיות אוראו לקישוט
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגת גבינה אוראו ללא אפייה

  1. מכינים את בסיס העוגה: מרסקים עוגיות אוראו לאבקה דקה. מערבבים עם חמאה מומסת לתערובת רטובה מעט.
  2. מרפדים תבנית עגולה בקוטר 24 בנייר אפייה ומשטחים עליה בשכבה אחידה את העוגיות הטחונות. מהדקים היטב ומעבירים למקפיא.
  3. מקציפים גבינת שמנת עם סוכר לתערובת אחידה. מוסיפים פנימה את הגבינה הלבנה וטורפים היטב.
  4. מעבירים את תערובת הגבינות לקערה ובקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.
  5. מקפלים את הקצפת אל תוך תערובת הגבינה.
  6. מרסקים את העוגיות לפירורים גסים ומקפלים לתערובת. מעבירים בעדינות לתבנית ומקפיאים ל4 שעות לפחות.
  7. מכינים את הגנאש: ממיסים יחד שמנת מתוקה ושוקלד במיקרו עד לקבלת גנאש חלק ומבריק.
  8. שופכים את הגנאש על העוגה ומניחים לו לזלוג גם לצדדים.
  9. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה מאוד. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן גדול ומקשטים את העוגה מסביב.
  10. מניחים מעל הקצפת את עוגיות האוראו שהשארנו בצד ומגישים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגת גבינה אוראו ללא אפייה

עוד מתכונים כמו עוגת גבינה אוראו ללא אפייה