עוגת גבינה ברולה מטריפה

מתכון להכנת עוגת גבינה ברולה מטריפה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון לעוגת גבינה שמנה, קרמית , אפויה ונהדרת שאי אפשר להפסיק ליישר.
שכבת הברולה מעל מוסיפה עוד מרקם קרנצ’י בפה וכייפי והופכת אותה ליפה אפילו עוד יותר.
תהנו.

מרכיבים להכנת עוגת גבינה ברולה מטריפה

  • לתחתית:
  • 200 גרם ביסקוויטים פתי בר טחונים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • למלית הגבינה:
  • 500 גרם גבינת שמנת 30%
  • מיכל אחד של שמנת חמוצה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף קמח
  • 3 ביצים
  • לציפוי ברולה:
  • סוכר חום/ לבן
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגת גבינה ברולה מטריפה

  1. מכינים את תחתית העוגה: מערבבים בקערה את פירורי הפתי בר יחד עם החמאה לתערובת אחידה ומשטחים בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות ל8 דקות.
  3. מכניסים את מלית הגבינה: טורפים יחד גבינת שמנת עם סוכר ותמצית וניל לתערובת אחידה.
  4. מערבבים בקערה קטנה שמנת חמוצה עם קמח לקרם חלק ומוסיפים לתערובת הגבינה.
  5. מוסיפים את הביצים. ביצה אחת בכל פעם ומערבבים היטב.
  6. מכניסים לתחתית התנור תבנית עם מים רותחים.
  7. מעבירים את הבלילה לתבנית מעל שכבת הפתי בר ומכניסים לתנור על חום של 160 מעלות.
  8. אופים כ40 דקות. מכבים את התנור ומניחים לעוגה להתקרר בתוכו עוד כשעתיים.
  9. מוציאים את העוגה ומעבירים למקרר ללילה.
  10. מוציאים את העוגה וחותכים לקוביות יפות. מפזרים מעל כל קובייה כפית גדושה סוכר ובעזרת ברנר מקרמלים אותו.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגת גבינה ברולה מטריפה

עוד מתכונים כמו עוגת גבינה ברולה מטריפה