×ĸוג×Ē גבינה ופירו×Ē י×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

P1260620

מ×Ēכון להכנ×Ē ×ĸוג×Ē גבינה ופירו×Ē י×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

שי×Ēו×Ŗ ב facebook
שי×Ēו×Ŗ ב twitter
שי×Ēו×Ŗ ב pinterest
שי×Ēו×Ŗ ב email

 

אני א×Ēחיל א×Ē הפוסט בוידוי, אני לא מאוהבי ה×ĸוגו×Ē גבינה.
מ×ĸולם לא אהב×Ēי,זה פשוט לא ממ׊ ט×ĸים לי. אני  שייכ×Ē לאוהבי השוקולד…
אבל אם כבר ×ĸוג×Ē גבינה, אז רק לא אפויה. כזו ×ĸם פירורים פריכים למ×ĸלה או רוטב פירו×Ē י×ĸר חמ×Ļמ×Ĩ ׊מ׊×Ēלב יופי ×ĸם הגבינה.

הבא×Ēי לכם מ×Ēכון קל וט×ĸים בטירו×Ŗ ( לפחו×Ē זה מה שטו×ĸנים אוהבי הגבינה א×Ļלי בבי×Ē ) שיככב א×Ļלכם בבי×Ē בכל חג שבו×ĸו×Ē ולא רק.
×Ēהנו.

 

מרכיבים להכנ×Ē ×ĸוג×Ē גבינה ופירו×Ē י×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

  • ל×Ēח×Ēי×Ē:
  • 250 גרם ×ĸוגיו×Ē פ×Ēי בר
  • 100 גרם חמאה מומס×Ē
  • לשכב×Ē הגבינה:
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 500 מ"ל ׊מנ×Ē מ×Ēוקה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • לשכב×Ē הפירו×Ē:
  • 1 סלסל×Ē ×Ēו×Ēים/ חבילה של פירו×Ē י×ĸר קפואים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כ×Ŗ מי×Ĩ לימון סחוט טרי
  • 1 כ×Ŗ קורנפלור
  • חביל×Ē פירו×Ē י×ĸר נוספ×Ē לקישוט מ×ĸל ה×ĸוגה
ℹī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē של המ×Ļרכים? קראו א×Ē מדריך המר×Ē מידו×Ē ומשקולו×Ē בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×ĸוג×Ē גבינה ופירו×Ē י×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

  1. במ×ĸבד מזון מרסקים א×Ē הפ×Ēי בר לפירורים. מוסיפים א×Ē החמאה המומס×Ē ומ×ĸרבבים ×ĸד לקבל×Ē מרקם של "חול רטוב" .
  2. מ×ĸבירים א×Ē הפ×Ēיבר הטחון ל×Ēבני×Ē ×ĸגולה בקוטר 24 ץ"מ מרופד×Ē בנייר אפייה או ל 9 רינגים אישיים ומשטחים ×ĸם הידיים/ כפי×Ē לשכבה אחידה. מ×ĸבירים למקפיא.
  3. מק×Ļיפים במיקסר א×Ē השמנ×Ē המ×Ēוקה יחד ×ĸם הסוכר לק×Ļפ×Ē י×Ļיבה. מוסיפים פנימה א×Ē הגבינה ומ×ĸרבבים ×ĸוד מ×ĸט. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומ×ĸרבבים.
  4. מ×ĸבירים א×Ē ×Ē×ĸרוב×Ē הגבינה ל×Ēבני×Ē או לרינגים. בכדי לקבל ×Ēו×Ļאה מק×Ļו×ĸי×Ē ונקייה יו×Ēר יש לרפד א×Ē הרינגים/ ה×Ēבני×Ē בשק×Ŗ. שומרים בקירור ×ĸד שהרוטב מוכן.
  5. בינ×Ēיים מכינים א×Ē הרוטב ×Ēו×Ēים: טוחנים א×Ē ה×Ēו×Ēים במ×ĸבד מזון לרוטב נוזלי ומ×ĸבירים לסיר קטן.
  6. מבשלים ×ĸד שהסוכר נמס והרוטב מ×Ēחיל להסמיך מ×ĸט.
  7. מ×ĸרבבים בק×ĸרה קטנה א×Ē הקורנפלור ×ĸם כ×Ŗ או ׊×Ēיים של מים ל×Ē×ĸרוב×Ē חלקה.
  8. מוסיפים לסיר א×Ē ×Ē×ĸרוב×Ē הקורנפלור ומ×ĸרבבים היטב. מביאים לר×Ēיחה ומכבים א×Ē האש. מניחים לקירור.
  9. שופכים א×Ē הרוטב ×ĸל ה×ĸוגה בשכבה אחידה ומ×ĸל מפזרים א×Ē הפירו×Ē י×ĸר שנו×Ēרו ב×Ļורה יפה.
  10. שומרים בקירור לפחו×Ē 4 ׊×ĸו×Ē לפני ההגשה !

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē של ×ĸוג×Ē גבינה ופירו×Ē י×ĸר חמ×Ļמ×Ļים

×ĸוד מ×Ēכונים כמו ×ĸוג×Ē גבינה ופירו×Ē י×ĸר חמ×Ļמ×Ļים