עוגת גבינה ותותים בצנצנת

עוגת גבינה ותותים בצנצנת

מתכון להכנת עוגת גבינה ותותים בצנצנת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגת גבינה קרה משגעת וסופר קלה להכנה בצנצנת שתאכיל 6 אורחים ב-30 דקות בלבד!
כל מה שצריך לעשות הוא לרסק קצת ביסקוויטים לשכבת הפירורים, להקציף שמנת עם גבינה וסוכר והנה קיבלתם עוגת גבינה קרה עם פירורים.
רוצים לשדרג את הקינוח הנפלא הזה? לכו על הגרסה שלי ותוסיפו רוטב תותים משגע שיקפיץ את הטעמים ואת הצבע .
תהנו.

מרכיבים להכנת עוגת גבינה ותותים בצנצנת

  • לשכבת הפירורים:
  • 150 גרם פתי בר
  • 40 גרם חמאה מומסת
  • לשכבת הגבינה:
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • לרוטב תותים:
  • 15 תותים גדולים נקיים מגבעולים וחצויים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגת גבינה ותותים בצנצנת

  1. במעבד מזון מרסקים את הפתי בר לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת מרקם של "חול רטוב" .
  2. מעבירים לכל צנצנת 2 כפיות גדושות מתערובת הפירורים.
  3. במיקסר מקציפים שמנת עם יחד עם אבקת סוכר למרקם של יוגורט סמיך. מוסיפים את הגבינה פנימה יחד עם האינסטנט פודינג ומקציפים עוד כדקה לתערובת אחידה.
  4. מעבירים את תערובת הגבינה לשקית זילוף ומזלפים בכל צנצנת עד ל2/3 מגובה הצנצנת. מעבירים למקרר.
  5. בינתיים מכינים את הרוטב תותים: מעבירים את התותים לסיר קטן ומבשלים עם סוכר ומיץ לימון עד שהתותים מפרישים נוזלים ומתרככים מעט.
  6. מעבירים את התותים למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.
  7. מחזירים את התותים לסיר . מביאים לרתיחה. בקערית קטנה מערבבים קורנפלור יחד עם כף מים מהברז ומערבבים עד שאין גושים.
  8. מוסיפים את הקורנפלור לסיר ומערבבים היטב כדקה עד שמסמיך למרקם של ריבה.
  9. מעבירים את רוטב התותים במסננת כדי שהרוטב יצא חלק ויפה.
  10. מקררים מעט את הרוטב ולאחר מכן מעבירים לצנצנות. סוגרים את הצנצנת ושומרים במקרר עד שמתחשק. בתיאבון !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגת גבינה ותותים בצנצנת

עוד מתכונים כמו עוגת גבינה ותותים בצנצנת