×ĸוג×Ē גבינה פירורים

מ×Ēכון להכנ×Ē ×ĸוג×Ē גבינה פירורים

שי×Ēו×Ŗ ב facebook
שי×Ēו×Ŗ ב twitter
שי×Ēו×Ŗ ב pinterest
שי×Ēו×Ŗ ב email

×ĸוג×Ē גבינה פירורים, קלאסי×Ē ו×Ēמיד ×Ēמיד ט×ĸימה.
מ×Ēכון קל ופשוט ×ĸם ×Ēח×Ēי×Ē פריכה אפויה שלגמרי שווה א×Ē ההשק×ĸה.
×Ēהנו.

מרכיבים להכנ×Ē ×ĸוג×Ē גבינה פירורים

  • ל×Ēח×Ēי×Ē ולפירורים:
  • 2 כוסו×Ē קמח
  • 1 כפי×Ē אבק×Ē אפייה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 בי×Ļה גודל L
  • לשכב×Ē הגבינה:
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 500 מ"ל ׊מנ×Ē מ×Ēוקה
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
ℹī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē של המ×Ļרכים? קראו א×Ē מדריך המר×Ē מידו×Ē ומשקולו×Ē בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×ĸוג×Ē גבינה פירורים

  1. בק×ĸר×Ē המיקסר ×ĸם וו גיטרה מ×ĸרבבים יחד א×Ē כל חומרי הב×Ļק לב×Ļק אחיד.
  2. מרפדים ×Ēבני×Ē ×ĸגולה בקוטר 24 בנייר אפייה.
  3. מ×ĸבירים 2/3 מכמו×Ē הב×Ļק ל×Ēבני×Ē ומשטחים ב×ĸזר×Ē הידיים לשכבה אחידה. אופים ב180 מ×ĸלו×Ē כ25-30 דקו×Ē ,×ĸד שהב×Ļק מזהיב מאוד.
  4. מ×Ļננים לחלוטין.
  5. א×Ē שליש הב×Ļק שנו×Ēר משטחים ×ĸל ×Ēבני×Ē מרופד×Ē בנייר אפייה לשכבה דקה ואופים ×ĸד להזהבה יפה. ב×ĸזר×Ē מזלג שהב×Ļק ×ĸוד חם מפוררים בקלו×Ē א×Ē הב×Ļק לפירורים זהובים.
  6. מ×Ļננים לגמרי ושומרים בקופסה אטומה ×ĸד להגשה, בכדי שהפירורים לא יקבלו לחו×Ē וי×Ēרככו.
  7. בינ×Ēיים מכינים א×Ē שכב×Ē הגבינה:
  8. מק×Ļיפים יחד גבינה לבנה וסוכר ×ĸד שכל הסוכר נמס.
  9. מוסיפים פנימה א×Ē השמנ×Ē המ×Ēוקה ומק×Ļיפים ×ĸוד ק×Ļ×Ē. מוסיפים פנימה א×Ē האינסטנט וממשיכים להק×Ļי×Ŗ לקבל×Ē קרם י×Ļיב.
  10. מ×ĸבירים א×Ē הקרם ל×Ēבני×Ē ומיישרים. מ×ĸבירים למקרר ללילה.
  11. כשרו×Ļים לאכול מה×ĸוגה מפזרים מ×ĸל א×Ē הפירורים ששמרנו ב×Ļד.

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē של ×ĸוג×Ē גבינה פירורים

×ĸוד מ×Ēכונים כמו ×ĸוג×Ē גבינה פירורים