עוגת פרג פרווה

עוגת פרג פרווה של מאיר ממן

מתכון להכנת עוגת פרג פרווה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגת פרג של מאיר ממן עם הוראות הכנה מלאות ומצולמות לנחיותכם.

עוגת הפרג היא פרווה, כך שאין חשש להגישה כקינוח בארוחות בשריות.

צפו בהוראות ההכנה המצולמות לעוגת פרג:

[youtube id=”8NNBcHkjSp8&list=UUbkHIHGKq-SLgX-bYms3g2Q” align=”center” mode=”lazyload” autoplay=”no” maxwidth=”678″]

מרכיבים להכנת עוגת פרג פרווה

  • 200 גר' פרג
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (פרווה) 500 מ"ל
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות דבש
  • 2 כוסות קמח
  • 200 גר' מחמאה מומסת
  • 1 אבקת אפיה
  • אבקת סוכר
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגת פרג פרווה

  1. מבשלים בסיר את השמנת ואת הפרג כ 3-4 דקות עד לקבלת מרקם קרמי ומצננים.
  2. בזמן הצינון: מקציפים את הביצים, מוסיפים את הסוכר והדבש ומוסיפים את השמנת והפרג לביצים המוקצפות תוך ערבול מתמיד ואיטי.
  3. מוסיפים את המחמאה, את הקמח ואת אבקת האפייה
  4. משמנים שתי תבניות מוארכות ומרפדים בנייר אפייה
  5. מוזגים מהבלילה לתבניות
  6. אופים כ 45 דקות ב180 מעלות.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים מעט ובוזקים מעל אבקת סוכר

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגת פרג פרווה

עוד מתכונים כמו עוגת פרג פרווה