עוגת שוקולד מושחתת ללא גלוטן

עוגת שוקולד ללא גלוטן
עוגת שוקולד ללא גלוטן

מתכון להכנת עוגת שוקולד מושחתת ללא גלוטן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגת שוקולד פאדג’ מטריפה, מחמישה מרכיבים בלבד
והכי חשוב, ללא גלוטן!
מה שהופך אותה אוטומטית לכשרה לפסח ומושלמת לערב החג.
תהנו.

מרכיבים להכנת עוגת שוקולד מושחתת ללא גלוטן

  • 350 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 200 גרם חמאה
  • חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
  • קורט מלח
  • 5 ביצים גודל L
  • 1/2 כוס סוכר
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגת שוקולד מושחתת ללא גלוטן

  1. ממיסים במיקרוגל בפולסים את השוקולד יחד עם החמאה.
  2. מוסיפים אל תוך תערובת השוקולד מלח ומערבבים.
  3. מקציפים ביצים יחד עם הסוכר לתערובת תפוחה ואוורירית.
  4. מקפלים בעדינות את הביצים אל תערובת השוקולד.
  5. מעבירים לתבנית קוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים ב140 מעלות כשעה.
  7. מניחים לעוגה להצטנן היטב לפני החיתוך.
  8. מקשטים את העוגה עם קצת קקאו/ אבקת סוכר או עוד שוקולד מומס עם שמנת .

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגת שוקולד מושחתת ללא גלוטן

עוד מתכונים כמו עוגת שוקולד מושחתת ללא גלוטן