×ĸוג×Ē שוקולד ×Ļ’יפס בחושה

×ĸוג×Ē שוקולד ×Ļ'יפס

מ×Ēכון להכנ×Ē ×ĸוג×Ē שוקולד ×Ļ’יפס בחושה

שי×Ēו×Ŗ ב facebook
שי×Ēו×Ŗ ב twitter
שי×Ēו×Ŗ ב pinterest
שי×Ēו×Ŗ ב email

×ĸוג×Ē וניל שוקולד ×Ļ’יפס משג×ĸ×Ē ׊א×Ŗ אחד לא יוכל לסרב לה
כי לפ×ĸמים הכי פשוט זה גם הכי ט×ĸים!
כמה ×ĸרבובים בק×ĸרה ויש לכם ×ĸוגה נפלאה לפ×Ēוח אי×Ēה  א×Ē הבוקר.
×Ēהנו.

מרכיבים להכנ×Ē ×ĸוג×Ē שוקולד ×Ļ’יפס בחושה

  • 2 כוסו×Ē קמח
  • 1 שקי×Ē אבק×Ē אפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 בי×Ļים גודל L
  • 1 מיכל ׊מנ×Ē חמו×Ļה
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כפי×Ē ×Ēמ×Ļי×Ē וניל איכו×Ēי×Ē
  • 1 שקי×Ē שוקולד ×Ļ'יפס חלב/מריר/ 250 גרם שוקולד חלב שבור לח×Ēיכו×Ē קטנו×Ē
ℹī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē של המ×Ļרכים? קראו א×Ē מדריך המר×Ē מידו×Ē ומשקולו×Ē בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×ĸוג×Ē שוקולד ×Ļ’יפס בחושה

  1. בק×ĸרה אח×Ē מ×ĸרבבים היטב א×Ē הקמח ×ĸם אבק×Ē האפייה והסוכר.
  2. בק×ĸרה נוספ×Ē מ×ĸרבבים היטב ׊מנ×Ē חמו×Ļה ×ĸם וניל, בי×Ļים ושמן.
  3. מאחדים בין ׊×Ēי הק×ĸרו×Ē ל×Ē×ĸרוב×Ē אחידה וחלקה.
  4. מ×ĸרבבים א×Ē השוקולד ×Ļ'יפס (מלבד ח×Ļי כוס ששומרים ב×Ļד) ×ĸם 2 כפו×Ē קמח בכדי שהשוקולד לא ישק×ĸ בבלילה.
  5. מוסיפים א×Ē ×Ē×ĸרוב×Ē השוקולד ×Ļ'יפס ומ×ĸרבבים ב×ĸדינו×Ē.
  6. מ×ĸבירים ל2 ×Ēבניו×Ē אינגליש קייק ואופים בחום של 170 מ×ĸלו×Ē כ 10-12 דקו×Ē.
  7. מו×Ļיאים טיפה א×Ē ה×ĸוגו×Ē מה×Ēנור ומפזרים מ×ĸל א×Ē שארי×Ē השוקולד ×Ļ'יפס ומחזירים מיד ל×Ēנור.
  8. אופים ×ĸוד כ 25 דקו×Ē או ×ĸד שקיסם הננ×ĸ×Ĩ ב×ĸוגה יו×Ļא יבש.

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē של ×ĸוג×Ē שוקולד ×Ļ’יפס בחושה

×ĸוד מ×Ēכונים כמו ×ĸוג×Ē שוקולד ×Ļ’יפס בחושה