עראייס ביתי הורס!

מתכון להכנת עראייס ביתי הורס!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

ראייס היא מנה של קבב שנאפה לו בתוך הפיתה ואז קורה קסם!
כל הנוזלים הטעימים שניגרים מהבשר בזמן הבישול נספגים בפיתה והופכים אותה לטעימה בטירוף.
מגישים חם חם מהתנור לצד טחינה מתובלת בעדינות וסלט עגבניות קצןץ חריף אש.
תהנו.

 

מרכיבים להכנת עראייס ביתי הורס!

  • 3 פיתות חצויות ל2
  • לתערובת הבשר:
  • חצי קילו בשר בקר טחון עם מעט שומן כבש
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • חצי בצל קצוץ דק דק
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית שטוחה בהראט
  • 1 כפית מלח
  • 3-4 כפות שמן סויה למריחה על הפיתות
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עראייס ביתי הורס!

  1. בקערה מערבבים את כל חומרי תערובת הבשר לתערובת אחידה.
  2. ממלאים כל חצי פיצה בשכבה נדיבה של בשר.
  3. משמנים את הפיתה מכל הכיוונים במעט שמן.
  4. צולים את הפיתות על מחבת פסים מכל הכיוונים עד להשחמה יפה ואז מעבירים לתנור לחום של 180 מעלות לעוד כ5 דקות בערך. תלוי בעובי הקציצה שעשיתם.
  5. מגישים חם לצד סלט עגבניות פיקנטי וטחינה חובה!

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עראייס ביתי הורס!

עוד מתכונים כמו עראייס ביתי הורס!