פאדג’ בראוניז אוראו מטריפים

מתכון להכנת פאדג’ בראוניז אוראו מטריפים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

בראוניז אוראו מטריפים שאף אחד לא יכול להישאר אדיש אליהם!
אלו ללא ספק הבראוניז הכי פאדג’יים וטעימים שהכנתי.

וכן הם דורשים קצת יותר השקעה מבראוניז רגילים אבל הם לגמרי שווים את זה.

תהנו

מרכיבים להכנת פאדג’ בראוניז אוראו מטריפים

  • 170 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 3 ביצים שלמות L
  • 2 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 2 כפות מלאות קמח
  • 1 כף קקאו
  • חבילת עוגיות אוראו
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פאדג’ בראוניז אוראו מטריפים

  1. ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר יחד עם חמאה
  2. בקערת המיקסר מקציפים 3 ביצים שלמות יחד עם 2 חלמונים ו3/4 כוס סוכר לתערובת תפוחה ואוורירית
  3. מוסיפים פנימה את תמצית הוניל והמלח ומערבבים.
  4. שופכים פנימה את תערובת השוקולד והחמאה ומקפלים בעדינות לתערובת אחידה.
  5. מנפים פנימה את הקקאו והקמח ומקפלים שוב.
  6. חותכים את העוגיות אוראו לרבעים וחצי מהעוגיות מקפלים אל תוך התערובת.
  7. מעבירים את התערובת לתבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את שארית עוגיות האוראו.
  8. אופים בחום של 180 מעלות כ25 דקות.
  9. נותנים לבראוניז להתקרר לגמרי לפני שפורסים לקוביות מענגות.
  10. /שומרים במקרר.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פאדג’ בראוניז אוראו מטריפים

עוד מתכונים כמו פאדג’ בראוניז אוראו מטריפים