פאדג’ שוקולד ואגוזים

מתכון פאדג' שוקולד

מתכון להכנת פאדג’ שוקולד ואגוזים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון פאדג’ שוקולד טעים ומפתה בכלום עבודה וחמישה מרכיבים בלבד .
לא תאמינו כמה קל להכין את העונג הקטן והמושלם הזה שישאיר את האורחים שלכם עם טעם של עוד..
את הפאדג’ חותכים לקוביות קטנות בגודל ביס, כיוון שהוא מאוד עשיר ומספק.
זהירות זה ממכר !

מרכיבים להכנת פאדג’ שוקולד ואגוזים

  • 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 200 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
  • 1 פחית חלב מרוכז
  • 1 כוס אגוזי מלך שבורים גס
  • קורט מלח
  • לציפוי: מעט קקאו ( רק למי שאוהב את המרירות , לא לילדים )
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פאדג’ שוקולד ואגוזים

  1. מניחים את קוביות השוקולדים בקערה בינונית.
  2. מחממים בסיר קטן את החלב המרוכז עד לסף רתיחה. שופכים על השוקולדים, מחכים חצי דקה ומערבבים לתערובת חלקה.
  3. מערבבים היטב ומוסיפים את שברי האגוזים.
  4. מעבירים לתבנית מרובעת קטנה ( התבנית החד פעמית המרובעת הכי קטנה שיש )
  5. מעבירים למקפיא לשעה- שעתיים להתייצבות .
  6. טובלים סכין במים רותחים ומייבשים. מחלצים את הפאדג' מהתבנית.
  7. טובלים שוב במים רותחים, מנגבים וחותכים לקוביות בגודל ביס.
  8. מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקרר. אם רוצים מפזרים מעט אבקת קקאו ומגישים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פאדג’ שוקולד ואגוזים

עוד מתכונים כמו פאדג’ שוקולד ואגוזים