פחזניות עם ציפוי סבלה פריך

מתכון להכנת פחזניות עם ציפוי סבלה פריך

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

אם אתם מאוהבי הפחזניות אתם הולכים לעוף על המתכון הזה.
פחזניות רכות מושלמות מלאות בקרם וניל ומצופות בציפוי סבלה שקדים פריך ומשגע.
המתכון מצריך קצת השקעה אבל עושה הרבה רושם ומבטיחה לכם שהוא שווה את העבודה.

תהנו.

 

 

 

מרכיבים להכנת פחזניות עם ציפוי סבלה פריך

  • לבצק רבוך:
  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 1 כף סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח
  • 4 ביצים גודל L
  • לסבלה פריך:
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם קמח
  • 2 כפות מלאות אבקת שקדים
  • למילוי וניל:
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 4 כפות מלאות סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • מעט אבקת סוכר לפיזור
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פחזניות עם ציפוי סבלה פריך

  1. מכינים את הסבלה:
  2. מערבבים במיקסר או במעבד מזון את כל המרכיבים עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא.
  3. בינתיים מכינים את הבצק הרבוך:
  4. בסיר בינוני מביאים לרתיחה את המים עם החמאה, הסוכר והמלח. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב בעזרת כף עץ עד שמקבלים בצק אחיד וחלק.
  5. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים את המיקסר למשך של 2 דקות עם הבצק, עד שהבצק מתקרר מעט.
  6. לאחר שהבצק התקרר מוסיפים ביצה אחת ונותנים למיקסר לעשות את העבודה עד שהביצה נבלעת היטב בתערובת והתערובת אחידה. ממשיכים כך לביצה השנייה, השלישית והרביעית. בכל פעם מוסיפים ביצה אחת בלבד.
  7. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר חלק רחב.
  8. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומזלפים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי לכם עם מרווחים ביניהם.
  9. מוציאים את הסבלה מהמקפיא ומרדדים על נייר אפייה מקומח לשכבה אחידה וקורצים עיגולים עם חותכן עגול בגודל מעט גדול יותר מהפחזניות שזילפנו.
  10. מניחים מעל כל פחזנית עיגול בצק ומכניסים לתנור לחום של 150 מעלות לכ35-40 דקות או עד ששכבת הסבל מזהיבה יפה. מוציאים ומצננים
  11. מכינים את המילוי:
  12. מקציפים את השמנת עם החלב והסוכר למרקם של שמנת סמיכה.
  13. מוסיפים את האינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  14. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק/ משונן ומזלפים לתוך כל פחזנית מלמטה עד שמרגישים שכל הפחזניה מלאה.
  15. מפזרים מעל אבקת סוכר ומעבירים לקופסא אטומה למקרר. תהנו.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פחזניות עם ציפוי סבלה פריך

עוד מתכונים כמו פחזניות עם ציפוי סבלה פריך