פסטה סלק ופרמזן

מתכון להכנת פסטה סלק ופרמזן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

פסטה מיוחדת ושונה, בצבע ורוד זרחני משגע!!
בריאה ומזינה, מלאה בסלק וקצת פרמזן.
המנה שללא ספק תגנוב את ההצגה בשולחן החג.
תהנו.

מרכיבים להכנת פסטה סלק ופרמזן

  • חבילת ספגטי מבושלת בהרבה מים ומלח
  • 3 סלקים מבושלים בוואקום
  • 1 שן שום טרייה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 250 מ"ל שמנת לבישול 15%
  • 40 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • חופן עירית קצוצה דק
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פסטה סלק ופרמזן

  1. מבשלים חבילת ספגטי לפי הוראות היצרן בהרבה מים ומלח ושומרים את מי הבישול.
  2. לוקחים את הסלקים וטוחנים אותם במעבד מזון ביחד עם השום למחית חלקה.
  3. מעבירים את המחית לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים פנימה את השמנת לבישול ומתבלים במלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  4. מוסיפים אל הסיר את הפסטה שבישלנו מבלי לסנן אותה מהנוזלים ומערבבים היטב שכל הרוטב יעטוף את הפסטה. אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים מעט ממי הבישול עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
  5. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל פרמזן מגורד ועירית קצוצה ומגישים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פסטה סלק ופרמזן

עוד מתכונים כמו פסטה סלק ופרמזן