קיורטוש הום מייד

מתכון להכנת קיורטוש הום מייד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מי לא אוהב קיורטוש?!?
מסתבר שממש ממש פשוט וקל להכין קיורטוש בבית ואפילו אפשר
לשתף את הילדים בהכנה.
כל מה שתצטרכו לדאוג לו מראש זה 8 גלילי נייר טואלט עטופים בנייר כסף
או מערוך עץ שאפשר להכניס לתנור בכדי שתוכלו להכין את הקיורטוש.
תהנו.

מרכיבים להכנת קיורטוש הום מייד

  • 6 גלילי נייר טואלט עטופים בנייר כסף ומשומנים
  • לבצק:
  • 500 גרם קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 ביצה גודל L
  • 1/4 1 כוסות מים
  • למלית:
  • צנצנת נוטלה קטנה
  • 100 גרם חמאה מומסת + חצי כוס סוכר וכפית גדושה קינמון
  • שערות חלבה או קוביות חלבה לפיזור על השוקולד לטעם שוקולד חלבה
  • לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה
  • סוכר לפיזור מעל
  • חצי כוס אגוזי מלך/פקאן קצוצים דק
  • לסירופ סוכר:
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת קיורטוש הום מייד

  1. בקערת המיקסר מערבבים קמח עם שמרים וסוכר
  2. מוסיפים פנימה את כל שאר המרכיבים מלבד המים.
  3. מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי לישה , עד לקבלת בצק אחיד וחלק וקצת נדבק לתחתית המיקסר.אם חסר מים מוסיפים עוד מעט.
  4. מכסים ושולחים לתפיחה עד להכפלת הנפח. לוקח בערך שעה.
  5. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מרדדים כל כדור למלבן ארוך בעובי של 1/2 ס"מ ומורחים על חצי ממנו לאורך את מלית השוקולד או מורחים חמאה מומסת ומפזרים מעל סוכר וקינמון.
  6. מקפלים את חצי הבצק הריק על החצי עם המלית ומהדקים.
  7. חותכים את הבצק ל2 או 3 רצועות שוות , תלוי לאיזה רוחב רידדתם את הבצק וכל רצועה מלפפים סביב הגליל.
  8. מברישים בביצה ומפזרים מעל מעט סוכר או סוכר ואגוזים למלית הקינמון.
  9. אופים ב 170 מעלות עד להזהבה יפה.
  10. מכינים סירופ הסוכר:
  11. מבשלים את הסוכר והמים עד שהם הופכים לסירופ דליל. כשהקיורטוש יוצא מהתנור מברישים בסירופ ומגישים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של קיורטוש הום מייד

עוד מתכונים כמו קיורטוש הום מייד