תירס פיקנטי מזוגג בחמאה

תירס מזוגג בחמאה וסוכר

מתכון להכנת תירס פיקנטי מזוגג בחמאה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

כמה שאני אוהבת תירס!
תוספת נהדרת, או סתם נשנוש משגע שכיף לשחק עם הטעמים שלו ולשנות מידי פעם את הטעם הרגיל והאהוב.
תירס חם וטעים בסגנון קצת אחר… תירס מזוגג בחמאה, סוכר וצ’ילי  שלא תוכלו להפסיק לאכול ולהכין.
תהנו.

מרכיבים להכנת תירס פיקנטי מזוגג בחמאה

  • 6 קלחי תירס טרי
  • 50 גרם חמאה
  • 3 כפות סוכר
  • שבבי צ'ילי יבש
  • מלח לפי הטעם
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת תירס פיקנטי מזוגג בחמאה

  1. מנקים את התירס היטב מהקליפה וחותכים כל קלח ל 2-3 חתיכות.
  2. מבשלים את התירס במים רותחים עם מלח עד שהוא מתרכך. מסננים את התירס מהנוזלים.
  3. ממיסים במחבת את החמאה יחס עם הסוכר, עד שהסוכר נמס לגמרי. בעזרת מברשת סילקון מברישים את קלחי התירס בתערובת החמאה והסוכר ומפזרים מעל מלח ושבבי צ'ילי.
  4. מניחים את התירס על מחבת פסים או מחבת רגילה חמה מאוד וצולים מכל הצדדים עד שהתירס משחים ומתקרמל מעט.
  5. מגישים וזוללים. בתיאבון.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של תירס פיקנטי מזוגג בחמאה

עוד מתכונים כמו תירס פיקנטי מזוגג בחמאה