קרפצ’יו בקר

מתכון להכנת קרפצ’יו בקר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

קרפצ’יו בקר היא אחת המנות הכי אהובות עליי כמנה ראשונה במסעדות.
מנה קלילה וטעימה שמגישים עם טוסטונים טעימים ליד, קונפי שום וקצת עלים ירוקים.
כשלקחתי את בעלי לסדנת בשרים ביום הולדת שלו, זו היתה המנה הראשונה שלמדנו להכין.

המנה מאוד מאוד קלה להכנה וטעימה בטירוף וכמובן עושה הרבה רושם בכלום עבודה
ואם אתם ממש מתעצלים, אז היום ניתן כבר להשיג קרפצ’יו חתוך דק דק ומוכן בקפואים בסופר והוא ממש מעולה וחוסך את ההתעסקות עם הבשר.

תהנו.

מרכיבים להכנת קרפצ’יו בקר

  • 60 גרם בשר סינטה טרי למנה לאדם
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 3 כפוץ חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן זית
  • לקונפי שום:
  • 1 ראש שום קלוף
  • כוס שמן זית
  • חופן עלי בייבי שטופים
  • 1/2 באגט חתוך לפרוסות קלוי בתנור
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת קרפצ’יו בקר

  1. מתחילים בהכנת קונפי השום:
  2. בסיר הכי קטן שיש לכם מניחים את שיני השום ומכסים בשמן זית. מבשלים על האש הכי קטנה שיש, עד ששיני השום רכות רכות.
  3. חותכים את הבאגט לפרוסות, מזליפים מעל מעט שמן זית ואופים ב 180 מעלות עד להזהבה.
  4. מתחילים עם הקרפצ'יו:
  5. לוקחים את הסינטה ומניחים בין 2 ניירות אפיה.
  6. בעזרת פטיש שניצלים דופקים את הסינטה לשכבה אחת דקה אחידה ככל הניתן.
  7. מעבירים את הקרפצ'יו לצלחת הגשה. מזלפים מעל את שמן הזית והחומץ ,מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  8. מניחים מעל את עלי הבייבי ומגישים לצד טוסטונים וקונפי השום. בתאבון!

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של קרפצ’יו בקר

עוד מתכונים כמו קרפצ’יו בקר