קרפצ’יו סלק עם בולגרית ואגוזי מלך

מתכון להכנת קרפצ’יו סלק עם בולגרית ואגוזי מלך

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
קרפצ’יו סלק, מנת פתיחה קלילה וכיפית לארוחה חלבית,
לצד סלט ירקות עשיר ולחם איכותי וטוב ואתם מסודרים.
תהנו.

מרכיבים להכנת קרפצ’יו סלק עם בולגרית ואגוזי מלך

  • 2 סלקים בגודל בינוני
  • 80 גרם גבינה בולגרית מפוררת קלות ביד
  • 1 בצל ירוק קצוץ דק דק
  • חצי כוס חומץ בלסמי
  • 1 כף גדושה סוכר
  • 1 כף שמן זית
  • חופן אגוזי מלך קצוצים גס
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת קרפצ’יו סלק עם בולגרית ואגוזי מלך

  1. קולפים את הסלקים ובעזרת מנדולינה או סכין טובה פורסים את הסלקים לפרוסות דקות דקות שהן כבר ממש חצי שקופות.
  2. מסדרים את הפרוסות בצלחת בצורה יפה כשהם מונחים בצורה חופפת אחד לשני.
  3. שמים בסיר קטן את החומץ יחד עם הסוכר ומצמצים עד שהחומץ הופך לסירופ סמיך מעט.
  4. מזלפים מעל הסלקים את השמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  5. מעל מניחים את הגבינה הבולגרית ואת הבצל הירוק ואגוזי המלך.
  6. בעזרת כף מזלפים מעל הכל מעט מרוטב הבלסמי המצומצם שלנו ומגישים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של קרפצ’יו סלק עם בולגרית ואגוזי מלך

עוד מתכונים כמו קרפצ’יו סלק עם בולגרית ואגוזי מלך