קרפצ’יו תפוחי אדמה

מתכון להכנת קרפצ’יו תפוחי אדמה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

את המנה הזו הכנתי בהשארת השף אבי ביטון.
אבי הכין בתוכנית שלו קרפצ’יו תפוחי אדמה שהיה נראה פשוט מעולה
והחלטתי שאני חייבת לנסות! אז הכנתי.. שיניתי מעט לטעמי והנה המתכון פה בשבילכם.

מרכיבים להכנת קרפצ’יו תפוחי אדמה

  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 50 גרם צנוברים
  • חופן עירית קצוצה דק
  • 1 מיכל שמנת חמוצה של פעם 27%
  • 50 גרם פרמזן מגורדת עם קולפן
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת קרפצ’יו תפוחי אדמה

  1. לוקחים את תפוחי האדמה, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל250 מעלות, עד שתפוחי האדמה רכים.
  2. מעבירים את תפוחי האדמה לנייר אפייה ומכסים בנייר אפייה נוסף מעל. בעזרת תחתית של כוס מועכים את תפוחי האדמה לשכבה אחידה ושטוחה עם הקליפה.
  3. הופכים את נייר האפייה על צלחת הגשה ומזלפים מעל תפוחי האדמה שמן זית בנדיבות.
  4. מפזרים מעל מלח ופלפל שחור, עירית קצוצה וצנוברים.
  5. קולפים בעזרת קולפן שבבים של פרמזן ומפזרים גם כן על התפוחים.
  6. בעזרת כפית לוקחים תלוליות של שמנת ומניחים בכל מיני מקומות בצלחת. ומגישים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של קרפצ’יו תפוחי אדמה

עוד מתכונים כמו קרפצ’יו תפוחי אדמה