קרפ צרפתי כשר לפסח

מתכון להכנת קרפ צרפתי כשר לפסח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

קרפ צרפתי כשר לפסח וללא גלוטן ממש כמו המקורי!
מושלם לארוחת בוקר מפנקת או סתם כנשנוש מתוק וטעים בשבוע של פסח.
תהנו.

מרכיבים להכנת קרפ צרפתי כשר לפסח

  • 2 ביצים גודל L
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 3/4 כוס קמח תופח כשר לפסח
  • 1 כף שמן
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת קרפ צרפתי כשר לפסח

  1. מערבבים בקערה את הקמח יחד עם הסוכר והמלח.
  2. מוסיפים פנימה את כל הרטובים ( ביצים, חלב,מים, תמצית וניל ושמן).
  3. טורפים היטב עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
  4. מחממים מחבת שטוחה ככל האפשר ושופכים מעט מהבלילה.
  5. משטחים את הבלילה על ידי הזזת המחבת מצד לצד.
  6. כשהתערובת התייצבה, הופכים לצד השני בעזרת תרווד להזהבה משני הצדדים.
  7. מגישים עם מלאאא נוטלה :)

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של קרפ צרפתי כשר לפסח

עוד מתכונים כמו קרפ צרפתי כשר לפסח