מי עוד לא אכל את הרוזלך המופלאים של קפה לנדוור?!?
מדובר על מאפים קטנים ומופלאים מלאים בנוטלה עם המון אבקת סוכר
שמגישים בשנייה שהם יוצאים מהתנור.
והבצק? בכלל מדובר על בצק פיצה על בסיס שמן זית שיחד עם השוקולד הופך ללא פחות ממושלם.
את המאפים מגישים מיד אחרי שהם יוצאים מהתנור, אחרת הם הרבה פחות טעימים כשהם מתקררים.
לכן אם אתם יודעים שלא תאכלו את כל הכמות, ניתן להקפיא את הרוזלך לאחר שחתכנו אותם על מגש
ולאחר שקפאו להעביר לשקית ולאטום היטב.
בכל פעם שיתחשק לכם רוזלך חם וטרי או אם מגיעים אורחים בהפתעה, תוכלו לשלוף את המאפים מהמקפיא
הישר לתנור ותקבלו מאפים טריים וחמים.
תהנו.