רוזלך מופלאים

מתכון להכנת רוזלך מופלאים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מי עוד לא אכל את הרוזלך המופלאים של קפה לנדוור?!?
מדובר על מאפים קטנים ומופלאים מלאים בנוטלה עם המון אבקת סוכר
שמגישים בשנייה שהם יוצאים מהתנור.
והבצק? בכלל מדובר על בצק פיצה על בסיס שמן זית שיחד עם השוקולד הופך ללא פחות ממושלם.

את המאפים מגישים מיד אחרי שהם יוצאים מהתנור, אחרת הם הרבה פחות טעימים כשהם מתקררים.
לכן אם אתם יודעים שלא תאכלו את כל הכמות, ניתן להקפיא את הרוזלך לאחר שחתכנו אותם על מגש
ולאחר שקפאו להעביר לשקית ולאטום היטב.

בכל פעם שיתחשק לכם רוזלך חם וטרי או אם מגיעים אורחים בהפתעה, תוכלו לשלוף את המאפים מהמקפיא
הישר לתנור ותקבלו מאפים טריים וחמים.

תהנו.

מרכיבים להכנת רוזלך מופלאים

  • 600 גרם קמח לבן
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 300 מ"ל מים
  • 1/4 כוס שמן זית ( כן זו לא טעות)
  • 1/2 כפית מלח
  • ממרח שוקולד/נוטלה/לוטוס/חלבה או כל ממרח אחר לטעמכם.
  • אבקת סוכר לפיזור מעל
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת רוזלך מופלאים

  1. במיקסר עם וו לישה מערבבים יחד קמח עם שמרים ומים.
  2. מוסיפים את שמן הזית לאט לאט ואת המלח וממשיכים ללוש לפחות 6-7 דקות.
  3. מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח עד להכפלת הנפח.
  4. מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו לארבעה חלקים שווים.
  5. מכסים עם מגבת ומניחים לבצק לתפוח שוב.
  6. מקמחים משטח עבודה קלות ומרדדים כל חלק לצורת מלבן.
  7. בעזרת פלטה מורחים מעל את הממרח שבחרנו ומגלגלים לרולדה.
  8. חותכים לקוביות ברוחב 2 ס"מ.
  9. מניחים את הרוזלך על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב250 מעלות כ 5-7 דקות. עד שמהאפים מזהיבים קלות.
  10. מפזרים מעל המון אבקת סוכר ומגישים חם!

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של רוזלך מופלאים

עוד מתכונים כמו רוזלך מופלאים